Keystone logo
Jul academy

Jul academy

Jul academy

Introducere

Cine suntem: Jul academy Italia

Jul academy este o instituție de muzică italiană specializată în furnizarea de cel mai înalt nivel de educație muzicală studenților pasionați din întreaga lume. Cu peste 15 ani de experiență în domeniu, ne-am perfecționat curriculum-ul pentru a oferi avantaje semnificative studenților pe măsură ce aceștia pornesc pe calea aleasă de carieră muzicală.

ÎNVĂȚARE ONLINE, PERSONALIZATĂ ȘI ACREDITATĂ

PATRIMONIUL MUZICAL ITALIAN

Jul academy are sediul în Italia. Italia a jucat un rol important în istoria muzicii europene. Multe instrumente muzicale, cum ar fi vioara și pianul, au fost inventate în Italia. Scara muzicală, arta Operei și mulți termeni muzicali, cum ar fi sonet, concert, cvartet, s-au născut și în Italia.

PREDAREA ȘI ÎNVĂȚAREA PERSONALIZATE

Clasele noastre sunt mici. Sfaturi și asistență sunt disponibile în toate etapele fiecărui curs, oferindu-vă oportunități de a vă adapta propria învățare pentru a vă satisface nevoile personale.

TUTORI EXPERȚI

Tutorii Jul academy nu sunt doar profesori fantastici, ci și jucători cu experiență, interpreți și antreprenori în afaceri muzicale în sine, oferind o perspectivă unică în construirea unei cariere în industria muzicală.

CALITATE SI ACREDITARI

Jul academy este un centru profesional RSL, centru de examene la London College of Music și a eliberat peste 200 de certificate studenților.

PLATFORMĂ INSTITUȚIONALĂ DE ÎNVĂȚARE ONLINE

Studenții noștri online pot beneficia de platforma noastră de învățare instituțională. Toate manualele, lecțiile înregistrate și exercițiile vor fi disponibile la cerere în sala de clasă virtuală.

CALIFICARI SI ACREDITARI

Jul academy este dedicată furnizării de educație muzicală de cea mai înaltă calitate studenților noștri. Facultatea noastră este formată din profesioniști în muzică cu înaltă calificare și experiență, care dețin diplome de la instituții muzicale prestigioase.

În plus, suntem acreditați de organizații muzicale de top, cum ar fi RSL UK și London College of Music, asigurându-ne că curriculumul și facilitățile noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde în educația muzicală. Cu angajamentul nostru față de excelență atât în educație, cât și în performanță, absolvenții noștri sunt bine pregătiți pentru cariere de succes în industria muzicală.

PROGRAMELE NOASTRE DE MUZICA ONLINE:

Oferim cursuri de muzică de înaltă calitate în campusul nostru din Italia și online pentru studenții internaționali. Scopul nostru este de a oferi studenților internaționali același nivel de educație pe care îl oferim în campusul nostru, utilizând expertiza pe care am dobândit-o de peste 15 ani în sectorul educației muzicale.

Cursurile noastre sunt disponibile pe platforma noastră online, cu profesori live care adaptează lecțiile la nevoile individuale ale fiecărui student. Obiectivul nostru este de a ajuta elevii să-și atingă obiectivele muzicale și educaționale, prin metodele noastre flexibile, dar riguroase de învățare. Aceste metode s-au dovedit de succes în întreaga lume și sunt accesibile studenților de toate nivelurile, asigurând satisfacție pentru toți cei care aplică.

Vizitați site-ul nostru aici și descoperiți toate programele noastre.

Locații

  • Rende

    Via Sandro Botticelli 11,, 87036, Rende

Întrebări