Keystone logo
Joviat Culinary Arts Academy

Joviat Culinary Arts Academy

Joviat Culinary Arts Academy

Introducere

Joviat este o instituție de învățământ fondată în 1960 în Manresa, inima Cataluniei. Un centru regional, deschis către lume, conștient și responsabil. În 1960 Josep Vilaseca Atset a început să-și realizeze visul: să-și deschidă școala pentru a educa și a învăța oamenii. Spiritul fondator al lui Joviat a fost să-ți încurajeze și să-ți urmezi visele! De atunci, mii de studenți și-au construit oportunitățile de viitor aici.

Joviat este o școală de formare profesională și învățământ secundar superior, cu peste 2.000 de elevi care acoperă domeniile de îngrijire a sănătății, alimentație și nutriție, sport și natură. Este o școală care crește și se dezvoltă odată cu mediul său, legată de rețeaua sa de afaceri, socială și culturală. Joviat Culinary Arts Academy a fost înființată în 1987 ca un centru de pionierat pentru studiile hoteliere și de catering în Catalunya Centrală, cu peste 2.500 de studenți în istoria sa, bucurându-se de o înaltă reputație și de un impact important de anvergură internațională. Adaptarea la vremuri noi ne-a marcat istoria; influențat de bucătăria franceză, noile tendințe culinare, bucătăria de semnătură și creativă, tradiție și specialități locale. Valori: respect, încredere și dragoste pentru oameni, profesie și produs. ADN: originalitate și inovație, leadership și cooperare.

Premiul Cat VT pentru cele mai bune practici inovatoare din Catalunya pentru:

 • Inovație, proiecție și consolidare
 • Participare și incluziune
 • Bune practici, creare de rețele și interacțiune transversală între domeniile profesionale
 • Formare continuă și ocupațională
 • Impact asupra regiunii și țesutului productiv
 • Primul centru de formare profesională avansată legat de Universitatea UManresa UVic-UCC

Jordi Vilaseca

Jordi Vilaseca este profesor și pedagog, format la ESADE Business School cu un program de management general și strategie și un master în pedagogie sistematică.

Trainer, facilitator și speaker în educație emoțională, motivație, leadership și procese de creștere personală și antreprenoriat la nivel național și internațional. De asemenea, promovați noi proiecte în slujba noilor generații și a comunității spre binele comun.

Academic al prestigioasei Academie Catalane de Gastronomie și Nutriție, membru al Frăției Mare de Deu de l'Olivera și membru de onoare al Cofradia Gastronomica del Agua.

În 2015 a publicat cartea „La força d'una escola de Vida. Un proiect educațional dintr-o perspectivă sistemică”.
Joviat Hoteleria

Joviat Hoteleria

Joviat Hoteleria a fost înființată în 1987 ca un centru de pionierat pentru ospitalitate și studii culinare în Catalunya Centrală, cu peste 2.500 de studenți în istoria sa, bucurându-se de o înaltă reputație și de un impact important de anvergură internațională.

Proiect educațional

Trecut, prezent și viitor. O mișcare înainte în continuă dezvoltare, o reevoluție în toate sensurile.

Puncte tari ale proiectului: rădăcini, bunăstare, leadership, cooperare, exprimare, cunoaștere și comunitate. Toate acestea ne aduc mai aproape de a învăța despre această profesie și de a ne bucura de o bucătărie și un serviciu autentic, modern și local. Aceasta este gastronomia care satisface simțurile, prezentată cu creativitate în transformarea proiectelor și asumarea de noi tehnologii care ne deschid o nouă lume plină de posibilități.

Ne pregătim să ieșim în lume știind CINE SUNTEM, cu prezență și originalitate, cu autenticitate și demnitate în gastronomie.

Unde este Joviat?

Manresa, Catalunya

Manresa, capitala raionului Bages, este un oras cu o istorie de unsprezece sute de ani. Comercial, cultural, și cu o activitate universitară, industrială și tehnologică semnificativă, este un oraș dinamic și transformator.

Școala este situată în Central Catalunya Global Geopark, declarat de interes global de către Unesco, la poalele munților Montserrat, la 60 km de Barcelona. Cartierul Bages are un patrimoniu bogat și extins, bazat pe pământ, istorie și natură.

Metodologie

Cu actualizări constante, bucătăria catalană conduce lumea culinară de avangardă internațională, păstrând în același timp rădăcinile culturale și tradiționale.

Locații

 • Manresa

  Folch i Torres 5-13 Manresa, Barcelona, 08241 , Manresa

 • Barcelona

  Barcelona, Spania

 • Girona

  Girona, Spania

Întrebări