Keystone logo
Jeppe College - Johannesburg Ingineria rețelelor
Jeppe College - Johannesburg

Ingineria rețelelor

Johannesburg, Africa de Sud

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Feb 2024

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Jeppe College of Commerce and Computer Studies este o divizie a Centrului de educație pentru adulți Jeppe, câștigător al premiului Guinness UDV pentru alfabetizarea adulților pentru o ofertă unică și independentă de alfabetizare a adulților din centrul orașului Johannesburg. Suntem mândri că, de la înființarea instituției, peste 6000 de cursanți au absolvit cu succes cursuri în diferite domenii și mulți dintre ei au găsit un loc de muncă sau au obținut, în consecință, promoții la locul lor de muncă.

Ideea înființării unui centru de învățare a fost conceptualizată în 1997. Conceptul a devenit acum o instituție mare, cu șase ramuri și anume, Johannesburg, Pretoria, Pietersburg și Vereeniging. Toate centrele sunt instituții de învățare cu drepturi depline, care deservesc toate diversele programe de învățare atât în sistemele de tehnologie informațională, cât și în studii de afaceri. Obiectivul nostru major este de a pregăti modul de instruire de mâine folosind instrucțiuni computerizate de ultimă generație, lucrări de teren și cercetări.

Colegiul Jeppe oferă studenților o oportunitate excelentă de a interacționa cu potențiali angajatori și antreprenori de afaceri din Africa de Sud și din străinătate. Pe durata cursurilor, studenții se angajează în diverse activități de cercetare, care îi pregătesc în mod adecvat pentru piața muncii.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Diplomă în Tehnician în sisteme informatice - Rețea (CSTN)
  • Barrie, Canada
  • Online
 • Asociat în științe aplicate, tehnologia informației - ingineria rețelelor
  • Philadelphia, Statele Unite ale Americii
 • Diploma in Tehnician Sisteme Calculatoare
  • London, Canada