Keystone logo
Jean Moulin Lyon 3 University

Jean Moulin Lyon 3 University

Jean Moulin Lyon 3 University

Introducere

60250_Untitled.png

Université Jean Moulin Lyon 3, o universitate deschisă către lume

În centrul orașului Lyon și Bourg-en-Bresse, Universitatea Jean Moulin oferă un spațiu de învățare și de cercetare axat pe domeniul științelor umane și sociale. Cu 7 școli doctorale și 19 unități de cercetare, se dezvoltă cercetări interdisciplinare în legătură cu marile întrebări ale societății.

Membru al Universității din Lyon, găzduiește mai mult de 28 000 de studenți și oferă o gamă largă de cursuri de formare profesională în cadrul educației de calitate, care să conducă la dezvoltarea intelectuală și personală.

Cu peste 5 000 de studenți internaționali înscriși în fiecare an, mai multe parteneriate în lume și proiecte de cooperare științifică cu universități străine, marca Universitatea Jean Moulin va internationalizare prin promovarea mobilității studenților și a cadrelor didactice.

Întemeindu accesul la învățământul superior la egalitatea de șanse este o preocupare constantă pentru Universitatea Jean Moulin Lyon 3, care afirmă convingerea că diversitatea și specificitatea sunt bogate și că fiecare dintre noi este de asemenea definită de diferențele sale.

Deplin angajamentul de a partenerilor socio-economice, Universitatea Jean Moulin se straduieste sa contribuie la succesul studenților și șansele de angajare a acestora, în special prin încurajarea stagiilor, alternând și antreprenoriat.

60251_Untitled2idex.png

Locații

  • Lyon

    6 cours Albert Thomas, 69008, Lyon

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări