Keystone logo
J.F. Oberlin University Summer Session

J.F. Oberlin University Summer Session

J.F. Oberlin University Summer Session

Introducere

= Notice =

Din păcate, Universitatea JF Oberlin (JFOU) trebuie să anunțe anularea sesiunii de vară 2020 din cauza epidemiei de coronavirus.

74212_shibuya-crossing-923000_640.jpg

Despre JFOU

Universitatea JF Oberlin are aproape 9.000 de studenți, inclusiv studenți absolvenți și studenți din străinătate. În fiecare an avem aproximativ 550 de studenți străini înscriși la universitate. De asemenea, avem peste 140 de parteneri în mai mult de douăzeci de țări și regiuni din întreaga lume. Studenții noștri japonezi dobândesc experiență practică printr-o varietate de programe, incluzând nu numai programe de studiu lingvistic și de schimb academic, ci și programe de voluntariat și oportunități de stagiu. Universitatea a înființat cinci birouri de peste mări pentru a desfășura diverse activități în schimbul internațional și pentru a sprijini studenții care studiază în străinătate .

Zona Tokyo și Machida

Zona specială acoperă 621 kilometri pătrați și are o populație de 9 milioane de locuitori. Acesta atrage vizitatori nu numai din străinătate, ci și din toată Japonia, cu concentrarea de afaceri și facilități comerciale, o rețea de trafic bine dezvoltată și nenumărate instituții culturale și destinații turistice. Birourile guvernului metropolitan Tokyo, clădirea nou restaurată a gării din Tokyo și Tokyo Skytree sunt doar câteva exemple de locuri de vizitare a obiectivelor turistice pline de istorie și tradiție. În mod continuu, generând puncte noi de interes, Tokyo este, fără îndoială, unul dintre cele mai avansate din lume .

Machida

Coexistența "naturii vechi și a tradiției bune" și a "culturii noi" este un farmec mare al orașului turistic Machida. Orașul oferă centre comerciale, mâncăruri excelente și diverse atracții. De la Machida există o legătură simplă cu centrul orașului Tokyo.

Locații

  • Tokyo

    3758 Tokiwa-machi, Machida-shi, Tokyo 194-0294 Japan, , Tokyo

    Întrebări