Keystone logo
ITTI High Tech Institute

ITTI High Tech Institute

ITTI High Tech Institute

Introducere

Metoda noastră educațională

În prezent, datorită inovației tehnologice și transformării pieței muncii, s-a impus o metodologie de învățare mai puțin rigidă și mai participativă. Prin urmare, una dintre ele, învățarea prin practică, permite dobândirea firească a abilităților antreprenoriale.

Această metodologie propune învățarea prin practică, dezvoltarea abilităților într-un context practic pentru a înțelege cum se rezolvă problema (învățare bazată pe probleme) și cum să o implementeze printr-o combinație de idei într-un mediu colaborativ (săli de lucru și wiki).

Combinația metodologiei menționate mai sus împreună cu organizarea de evenimente legate de programul de formare precum transmisiile pe TwitchTv sau livrarea de practici pe GitHub, se alătură două caracteristici fundamentale și exclusive ale ITTI: posibilitatea de a putea fi certificat oficial de către producător datorită Bootcamp-urilor noastre și, în consecință, unei echipe de profesori acreditate și susținute de producătorii menționați pe lângă experiența lor profesională remarcabilă ca repere în sector.

Antreneaza-te oricand si in orice loc pentru ca de la institutul ITTI iti punem la dispozitie un mediu de training de ultima generatie: Virtual Class (streaming). Pe tot parcursul procesului de instruire vei avea sprijinul atât al profesorului, cât și al întregului personal ITTI pentru a te motiva, a-ți răspunde la întrebări și a te ajuta, făcând urmărirea necesară pentru a-ți putea atinge obiectivele pe care ți le-ai propus.

Statistică

 • +4290 de studenți înscriși în programele noastre
 • +195 de țări de origine
 • +198 Acorduri de schimb cu școli de afaceri din întreaga lume

  Admitere

  Locații

  Locații
  • Calle del Marqués de Urquijo,36, 28008, Madrid

  Întrebări