Keystone logo
Italian Academy

Italian Academy

Italian Academy

Introducere

Despre Italian Academy

Italian Academy oferă studenților internaționali oportunități de acces la învățământul superior de top din Italia. Italian Academy oferă programe universitare Pathway și pregătire, precum și certificări lingvistice, în parteneriat cu prestigioase universități italiene și academii de arte plastice.

Campusul Italian Academy este situat în centrul orașului, lângă muzeul și parcul arheologic, la câțiva pași de faleza și de insula Ortigia. Centrul de studii Neapolis este o vilă istorică care se mândrește cu peste 2 acri de grădină botanică luxuriantă plină cu citrice, floră mediteraneană, palmieri vechi de un secol și magnolii, precum și mulți alți copaci și plante exotice. Lecții în aer liber, laboratoare, ateliere, activități culturale, cum ar fi seri de film în aer liber și evenimente de schimb de limbi străine sunt adesea organizate în acest cadru încântător: o oază de liniște în inima Siracusei, unde studenții se găsesc înconjurați de istorie, natură și o comunitate dinamică. a studenților internaționali. Centrul de Studii Ortigia este situat în piața centrală din Siracusa de pe insula Ortigia. Centrul este situat în Palazzo Beneventano, în stil baroc din secolul al XII-lea, cu săli de clasă cu vedere la faimoasa catedrală Duomo.

Cursurile au loc atât în campusul Italian Academy , cât și în sediul universității partenere.

Siracuza, Sicilia

Ospitalitate caldă

Deși natura și calitatea ospitalității italienilor sunt apreciate în întreaga lume, studenții străini care trăiesc în orașul mic și sigur din Syracuse sunt întotdeauna surprinși în brațele deschise pentru a primi bun venit de la localnici, ceea ce contribuie la crearea atmosferei prietenoase și confortabile pe care toate studenții noștri vorbește cu bucurie.

Un punct de plecare strategic pentru a explora Italia și Europa

Siracuza este, de asemenea, o bază strategică pentru cei care doresc să se bucure de toate frumusețile din Sicilia, la doar o aruncătură de băț de toate celelalte atracții majore ale insulei: Valea Templelor și Scala dei Turchi din Agrigento, Mt. Etna, cel mai înalt vulcan din Europa, și orașul de deal din Taormina. De asemenea, este foarte ușor să ajungeți la toate locațiile principale italiene: Aeroportul Fontanarossa din apropiere leagă Syracuse de toate orașele importante (Roma, Florența, Veneția, Milano, Napoli) zilnic și cu zboruri low-cost.

Capitala lumii antice mediteraneene

Siracuza (Siracusa în italiană), listată ca un patrimoniu mondial UNESCO, este o comoară situată pe coasta sud-estică a insulei italiene Sicilia. Peste 3 milenii, a adunat o multitudine de artă și o arhitectură prețioasă, care mărturisește trecerea multor civilizații glorioase.

O comunitate sigură și primitoare, un oraș plin de viață și dinamic

Astăzi, orașul Syracuse este un oraș plin de căldură, plin de viață, cu mult de oferit sufletelor aventuroase și vulturilor de cultură: puteți explora labirintul străzilor înguste din centrul istoric, faceți o plimbare în jurul castelului medieval care are vedere spre portul natural sau explorați plajele și rezervațiile marine care înconjoară orașul.

Faceți prieteni cu studenții locali

Italian Academy organizează în mod regulat evenimente de schimb cultural pentru a permite studenților internaționali să se întâlnească și să se împrietenească cu studenții locali. Este ușor într-un oraș ca Siracuza să faci legături de lungă durată și să construiești prietenii cu colegii italieni. Recunoaștem că interacțiunea cu localnicii joacă un rol esențial în dezvoltarea încrederii în limba vorbită.

Intrați în contact!

Echipa noastră de consilieri studenți este bucuroasă să vă susțină toate etapele: de la înscriere și de la aplicarea cererii de viză până la pregătirile de plecare, orientarea și stabilirea în noul oraș și acasă.

Ușa ta în învățământul superior în Italia

Locații

  • Syracuse

    Piazzale San Marziano, 1, 96100, Syracuse

    Întrebări