Keystone logo
Isuru

Isuru

Isuru

Introducere

Isuru : INSTITUTUL Isuru DE PLANIFICARE URBANĂ ȘI RENOVARE


Isuru , care pregătește planificatorii urbani din anul 1947, organizează, începând cu anul 2012, un masterat în planificarea urbană și planificarea teritorială (120 ects).

Această formare este destinată titularilor unei diplome de studii superioare (diplomă de tranziție, master) și profesioniști (educație continuă).

Isuru salută studenții din toate disciplinele (peisagistică, sociologie, arhitectură, mediu, științe sociale și economice, arte plastice, lege etc.).

Facultatea este formată din practicieni și profesori activi în învățământul superior și universitar, toate rețelele combinate.

Maestrul este răspândit pe parcursul a trei ani, cu cursuri date în seara de la orele 18h la 21h, ceea ce permite desfășurarea unei activități profesionale sau continuarea altor studii în paralel.


informații

Institutul Superior de Urbanism și Renovare este o instituție de promovare socială care face parte din institutele Saint-Luc de la Bruxelles și organizează o diplomă de masterat în planificarea urbană. Isuru fost fondată în 1947 de Henri Gillis, inginer-arhitect și Gaston Bardet, planificator urban, în contextul reconstrucției. Acești fondatori aveau profesia de planificator urban și învățarea lui o abordare umanistă, multidisciplinară și înrădăcinată în practica care este astăzi temelia valorilor institutului.

Isuru colaborează cu alte instituții de planificare urbană din Belgia (UCL, ULB) și din străinătate, inclusiv Institutul de Planificare și Urbanism al Universității din Lille 2.

Isuru participă activ la rețelele de formare în planificarea urbană: APERAU (Asociația pentru Promovarea Educației și Cercetării în Planificare și Urbanism) și AESOP (Asociația Școlilor Europene de Planificare).

De asemenea, Isuru menține legături strânse cu mediul profesional, pentru a fi în concordanță cu așteptările profesiei. Ca atare, Isuru participă la sesiunile de brainstorming ale Camerei Urbaniștilor din Belgia, Consiliului European al Planificatorilor Urbani și ALUMNISU, asociația care reunește "absolvenții" (absolvenții, Isuru @ gmail.com).

Locații

  • Saint-Gilles

    Rue d'Irlande, 57, 1060, Saint-Gilles

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări