Keystone logo
ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Introducere

Suntem în afaceri de 17 ani și oferim tinerilor cu vârste între 13 și 18 ani o experiență de vară echilibrată de învățare, distracție și cultură, în care studenții pot crește într-un mediu încurajator și susținător, în timp ce se distrează și își fac prieteni noi din întreaga lume. lume.

ISSOS a fost creat cu o misiune clară în minte: Crearea unui loc sigur pentru ca oamenii să învețe și să crească. Ca atare, oferim un program de vară bine echilibrat, supravegheat, în care elevii aleg cursuri academice și elective pentru a se potrivi nevoilor și intereselor lor mai largi. Oferim studenților noștri oportunitatea de a avea aventura de vară a unei vieți în care accentul este pus pe siguranța și bunăstarea personală, instrucțiuni individuale de calitate și o experiență internațională unică.

65516_Untitled.jpg

Locațiile școlilor noastre de vară au fost alese cu grijă pentru campusurile lor sigure, stimulatoare și inspiraționale. Locațiile istorice și culturale din St Andrews și Yale permit studenților să experimenteze viața la aceste universități exclusiviste, într-un mediu sigur. Prin participarea la ISSOS , studenții au posibilitatea de a experimenta Marea Britanie și SUA ca loc de viață, de studiu și de muncă.

ISSOS este o companie bazată pe valori, care oferă o educație bazată pe valori, în care ne străduim să oferim programe de cea mai înaltă calitate în cele mai sigure locații conduse de o echipă de inspirație. Salutăm studenți din peste 80 de naționalități care creează o familie internațională în care prietenia se întinde pe lume și durează mult dincolo de vară.

Ce face ISSOS diferit?

 • Programe de înaltă calitate, dintre care unele sunt exclusive pentru ISSOS
 • Bun venit studenți din peste 80 de naționalități
 • 40% dintre studenți se întorc anual
 • Acceptăm doar 10% din fiecare naționalitate, asigurând o experiență cu adevărat internațională
 • Personalul de vară este expert în domeniul lor, de la profesori de limba engleză complet calificați până la profesorii de golf PGA
 • Suntem o afacere condusă de valoare, cu 6 valori în centrul nostru, care decurg prin tot ceea ce facem

Oameni și ISSOS

La ISSOS ne mândrim că folosim doar personal înalt calificat și motivat. Toți profesorii noștri au fost selectați cu atenție pentru calificările, expertiza și experiența lor și aduc cu ei o energie și un entuziasm pentru predare și interacțiune cu tinerii, atât în cadrul programelor noastre academice, cât și în cele extrașcolare. Există un raport personal-elev de 1: 5, iar clasele sunt menținute în mod intenționat pentru a oferi atenție individuală și instruire personalizată.

Pe lângă furnizarea de standarde academice de înaltă calitate pentru studenții noștri de vară, profesorii noștri sunt, de asemenea, rezidenți de cămin și sunt susținuți de consilieri care acționează ca modele și se ocupă de bunăstarea elevilor noștri. Succesul programelor noastre de vară se bazează pe devotamentul și entuziasmul profesorilor și consilierilor noștri și pe obiectivul lor comun de a face din ISSOS o experiență cu adevărat unică și interesantă pentru fiecare student.

Locații

 • Saint Andrews

  University of St Andrews St Katharine’s West 16 The Scores, KY16 9AX, Saint Andrews

 • Cambridge

  The Old Schools, Trinity Ln, CB2 1TN, Cambridge

 • Saint Andrews

  Saint Andrews, Regatul Unit

  Întrebări