Keystone logo
ISB International School Of Business Dublin

ISB International School Of Business Dublin

ISB International School Of Business Dublin

Introducere

educație internațională este acum norma ca lumea devine din ce în ce mai mult un sat global. Noi cei de la ISB pasionati de a oferi studenților noștri internaționali o experiență educațională provocatoare, semnificative și relevante în Dublin. La fel de ESTE B este o instituție de stat recunoscută, puteți fi siguri de standarde academice excelente.

Programele noastre sunt concepute pentru a vă oferi cunoștințele, aptitudinile și competențele care vor spori cariera profesională. Noi căutăm să furnizeze contextul și materialele care vă vor ajuta să se dezvolte ca un individ într-un mediu multi-cultural.

Studenti de la STATELE UNITE ALE AMERICII și Europa se reunesc în fiecare semestru la ESTE B pentru a împărtăși această experiență. Facilitatile noastre din centrul orașului se va asigura că sunteți în inima unui oraș plin de viață și cosmopolit. Echipa noastră cu experiență și cu înaltă calificare a personalului și de lectori sunt nerăbdători să se asigure că timpul în Irlanda va fi atât de plină de satisfacții și provocatoare.

ISB Dublin este o școală de afaceri privat, care este specializată în programe de semestru în străinătate pentru studenții internaționali. Ne sunt acreditate de calitate și de Calificări Irlanda (QQI - fostă HETAC). Am fost înființat în 2009 și au în prezent aproximativ 135 de studenți pe semestru. Avem o facultate part-time de 17 lectori. Noi lucrăm îndeaproape cu instituțiile noastre partenere din Franţa, Germania, SPANIA, Rusia, Danemarca, Austria, Portugalia și Letonia.

Suntem, de asemenea, centrul de la Dublin pentru CEA (Experiențe culturale în străinătate), un studiu american în străinătate organizație cu sediul în Phoenix, Arizona. Programele noastre americane sunt acreditate de Universitatea din New Haven, Connecticut. Suntem, de asemenea, un membru al EAIE (Asociația Europeană a Institutelor de învățământ), Businet (o rețea de școli de afaceri internaționale) și Forumul privind educația (SUA pe baza de studiu în străinătate organizație).

Locații

  • Dublin

    International School of Business, Wicklow House, 84-88 South Great Georges Street, , Dublin

Întrebări