Curs Profesional Tehnic Superior în Catering și Băuturi
ISAG - European Business School
Informatie cheie
Locația campusului
Porto, Portugalia
Limbi Străine
Portugheză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 2.315 / per year *
Termen limită de aplicare
02 Aug 2024
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2024
* Tabel în vigoare pentru anul școlar 2023/2024
Introducere
DESCRIEREA GENERALĂ A CURSULUI
Acest curs are ca scop formarea de tehnicieni superiori profesionisti in catering si bauturi, care, in mod autonom sau indrumat, sunt capabili sa dirijeze, coordoneze si controleze activitatile si operatiunile serviciilor de alimentatie si bauturi (Food and Beverage), integrate sau nu in unitatile hoteliere, garantand calitatea serviciului, optimizarea resurselor și maximizarea profitabilității afacerii. Predă zonele Restaurant și Bar într-un mod integrat, încorporând cele mai bune practici și experiențe internaționale și o abordare în creștere a nevoilor și așteptărilor pieței de afaceri.Oferă pieței muncii profesioniști specializați care au abilitățile de a conduce companii din sectorul alimentar și băuturilor.REZULTATE ÎNVĂȚĂRII/ACTIVITĂȚI PRINCIPALE
a) Supervizează, coordonează, controlează și organizează activitățile și operațiunile serviciilor de alimentație și băuturi (Food & Beverage);
b) gestionează operațiunile în unitățile de alimentație și băuturi;
c) Planifică și structurează meniurile și calculează costurile asociate;
d) Planifică și dezvoltă strategia de promovare și comercializare a serviciului de alimente și băuturi (F&B), asigurând calitatea și orientarea către client;
e) Planifică, coordonează și organizează operațiuni F&B, asigurând calitatea serviciilor;
f) Gestionează rezultatele financiare ale serviciului F&B;
g) Controlează calitatea serviciului și interacțiunea cu clientul.
REZULTATE PROFESIONALE:
Managementul afacerilor (administrare și management) | Director Comercial | Bucătar de restaurant și bar | bucătar | Responsabil pentru calitate, igiena si siguranta alimentara | Responsabil cu Promovarea și Comercializarea Serviciului Alimentare și Băuturi.
LIMBA DE PREDARE: portugheză
Curriculum
CONȚINUTUL CURSULUI
ANUL I
semestrul 1
- Economie aplicată
- Fundamentele managementului
- Managementul și controlul alimentelor și băuturilor
- Limba spaniolă
- Limba engleza
- Tehnici de gatit si patiserie l
semestrul 2
- Enogastronomie
- Limba engleză aplicată industriei de catering
- Nutriție, Igienă și Siguranța Alimentelor
- Tehnici de comunicare portugheză și de afaceri
- Tehnici de restaurant și bar I
- Tehnologia Informatiei
ANUL II
semestrul 1
- Comportament și etică organizațională
- Contabilitate financiara
- Marketing turistic și digital
- Operațiuni de catering
- Tehnici de gatit si patiserie II
- Tehnici de restaurant și bar II
semestrul 2
- Stagiu
Taxa de școlarizare a programului
Oportunități de carieră
IEȘIRI PROFESIONALE
Managementul afacerilor (administrare și management) | Director Comercial | Bucătar de restaurant și bar | bucătar | Responsabil pentru calitate, igiena si siguranta alimentara | Responsabil cu Promovarea și Comercializarea Serviciului Alimentare și Băuturi.