Diplomă superioară în bucătăria clasică occidentală
International Culinary Institute
Informatie cheie
Locația campusului
Hong Kong, Hong Kong
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
HKD 59.000 / per year *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* pe an. Taxele de școlarizare pentru anul universitar 2021/22 sunt în prezent în curs de examinare
Introducere
Imagine oferită de Consiliul de formare profesională
Obiectivele programului
- Echipează și pregătește studenții să lucreze în industria de catering și își dezvoltă competențele intelectuale și profesionale pentru a satisface cererea industriei de atitudine profesională, precum și bucătăria clasică occidentală și tehnicile culinare rafinate;
- Permite studenților să stăpânească tehnicile culinare franceze clasice și să le adapteze în întreaga lume ca premiu recunoscut pentru dezvoltarea carierei în industria hotelieră, a restaurantelor și a cateringului;
- Oferă o experiență unică de învățare care vizează îmbunătățirea abilităților tehnice și stimularea creativității, cu accent pe învățarea practică.
Perspectivele de carieră
Absolvenții vor fi gata din punct de vedere profesional să ocupe poziții operative disponibile într-o gamă largă de unități de catering, cum ar fi restaurante, hoteluri, stațiuni, parcuri tematice și cluburi. După acumularea experienței profesionale, vor deveni candidați extrem de capabili pentru funcții de supraveghere și conducere.
Recunoaștere profesională
Studenții care studiază programele de pregătire a alimentelor și de catering trebuie să urmeze modulul de igienă și siguranță alimentară. Candidații care au câștigat premii primesc „Certificatul de igienă alimentară de bază pentru supraveghetorii igienici”, care este recunoscut de către Departamentul de igienă alimentară și de mediu din Hong Kong.
Absolvenții unei diplome superioare în bucătăria clasică occidentală care au cel puțin un an de experiență de muncă post-calificare și vârsta minimă de 22 de ani pot participa la sistemul german de calificare a testelor comerciale. Candidații câștigați sunt premiați cu „Certificat bucătar în bucătăria occidentală”, oferit de International Culinary Institute și Centrul de educație din industria ospitalității pentru afaceri și management, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
Cerințe generale de intrare
Absolvent al școlii secundare superioare cu competență dovedită în limba engleză, de ex. IELTS la 5,0 sau echivalent.
Cererile vor fi evaluate individual de departamentul în cauză.
Curriculum
Recunoaștere profesională
Studenții care studiază programele de preparare a alimentelor și de catering sunt obligați să urmeze modulul Igienă și siguranță alimentară. Candidații de succes primesc „Certificatul de igienă alimentară de bază pentru supraveghetorii de igienă”, care este recunoscut de Departamentul de igienă alimentară și a mediului din Hong Kong.
Absolvenții unei diplome superioare în bucătăria occidentală clasică care au cel puțin un an de experiență de lucru post-calificare și au cel puțin 22 de ani pot participa la Sistemul de calificare a testelor de comerț german. Candidații de succes primesc „Bucătar certificat în bucătăria occidentală”, care este oferit de International Culinary Institute și Centrul de educație al industriei ospitalității pentru afaceri și management, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
Admitere
Galerie
Oportunități de carieră
Absolvenții vor fi pregătiți din punct de vedere profesional pentru a ocupa poziții operative disponibile într-o gamă largă de unități de catering, cum ar fi restaurante, hoteluri, stațiuni, parcuri tematice și clubhouse. După acumularea experienței profesionale, aceștia vor deveni candidați cu înaltă capacitate pentru funcții de supraveghere și conducere.