Keystone logo
International Business College Indianapolis

International Business College Indianapolis

International Business College Indianapolis

Introducere

International Business College a fost organizat pentru prima dată în august 1889 de profesorul Thomas L. Staples. Profesorul Staples a migrat la Fort Wayne, Indiana din Ontario, Canada, unde a înființat primul din șase colegii internaționale în 1882.

În 1882, scopul colegiului era de a preda manevrarea și contabilitatea necesare pentru casele de afaceri din acea vreme. Fort Wayne era o comunitate înfloritoare și școala a prosperat, de asemenea. Până la începutul secolului, Colegiul Internațional de Afaceri fusese încorporat în conformitate cu legile statului Indiana și era autorizat să acorde diplome și certificate corespunzătoare în afaceri. În această perioadă, școala preda mașini de scris și stenogramă, împreună cu caligrafia necesară afacerilor moderne.

În 1969, International Business College a fost achiziționat de actualii săi proprietari, Bradford Schools, Inc. Programele noastre academice sunt concepute special pentru a satisface tendințele și cerințele în schimbare ale lumii moderne a afacerilor. Succesul continuu al Colegiului Internațional de Afaceri s-a datorat în mare parte unei populații studențești de oameni foarte motivați, unui personal de profesori și personal dedicat, precum și respectului și acceptării comunității de afaceri.

Locații

  • Indianapolis

    Shadeland Station,7205, 46256, Indianapolis

    Întrebări