Diplomă AAS în patiserie și coacere
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute
Informatie cheie
Locația campusului
Mariano Moreno, Argentina
Limbi Străine
Spaniolă
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Feb 2024
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
În primul an al programului, studenții vor crea elaborări de aluat de patiserie, creme de patiserie de bază, producția de bază de tort și producția de pâine. Pe măsură ce studenții devin mai încrezători, își dezvoltă abilitățile pe care le-au însușit în cursurile anterioare pentru a crea prăjituri și deserturi din ce în ce mai complexe și, în cele din urmă, meniuri complete pentru deserturi.
În timpul celui de-al doilea an, studenții își vor dezvolta arta prin crearea de dulciuri cu zahăr și ciocolată, prăjituri speciale, piese de spectacol pentru competiții și evenimente și explorând în cele din urmă tendința avangardistă a diferitelor părți ale lumii. Finalizarea programului va culmina cu un stagiu, participând la operațiuni efective de serviciu alimentar public în pregătirea viitoarelor lor cariere. Site-urile posibile includ propriul restaurant Institutul L'Ecole sau facilități educaționale practicate, hoteluri, restaurante, cluburi de țară, stațiuni, cazinouri, spa-uri și furnizori de servicii alimentare.
Educația generală, un aspect important al învățării superioare și un atu valoros în lumea extrem de competitivă de astăzi, este reprezentată de cursurile de educație generală concepute pentru a se asigura că elevii au abilitățile cognitive cruciale pentru succesul lor la locul de muncă.
Accentul acestui program este de a antrena elevii în arta patiseriei și a panificației, introducând elevii în abilități și tehnici care le vor oferi cea mai mare flexibilitate pe piața muncii și în viitoarele promoții. Acest program pregătește studenții pentru intrarea în oportunități de angajare la nivel mediu în industria serviciilor alimentare profesionale și în domeniile de management, inclusiv bucătar patiser, asistent bucătar patiser, decorator de prăjituri cu amănuntul, bucătar de patiserie cu amănuntul și brutar.
După finalizarea diplomei de patiserie și patiserie profesională, studenții sunt bineveniți să susțină examenul de coacere certificat al federațiilor culinare americane.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Asociat de știință în panificație și patiserie
- Riverside, Statele Unite ale Americii
Introducere în noțiunile fundamentale ale patiseriei franceze (certificat)
- Paris, Franţa
Program profesional intensiv în patiserie franceză (certificat)
- Paris, Franţa
- Dijon, Franţa