Certificat în patiserie și coacere
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute
Informatie cheie
Locația campusului
Mariano Moreno, Argentina
Limbi Străine
Spaniolă
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Feb 2024
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Acest program include predarea practică a tehnicilor, cum ar fi diferite elaborări de aluat de patiserie, creme de patiserie de bază, producția de bază de tort și producția de pâine. Pe măsură ce studenții devin mai încrezători, își dezvoltă abilitățile pe care le-au însușit în cursurile anterioare pentru a crea prăjituri și deserturi din ce în ce mai complexe și, în cele din urmă, meniuri complete pentru deserturi.
Programul este completat cu aspecte calitative ale pregătirii alimentelor, inclusiv salubrizarea, identificarea produselor, achiziționarea și controlul costurilor. Institutul oferă un curs secvențial cuprinzător de studiu al elementelor fundamentale de artă de coacere și patiserie necesare pentru a intra în industrie în pozițiile de nivel mediu.
În timpul celui de-al doilea semestru, studenții vor face un stagiu, participând la operațiuni efective de serviciu alimentar public în pregătirea viitoarei cariere. Site-urile posibile includ propriul restaurant al Institutului L´Ecole sau facilități educaționale practicate, hoteluri, restaurante, cluburi de țară, stațiuni, cazinouri, spa-uri și furnizori de servicii alimentare.
La finalizarea certificatului de patiserie și coacere, studenții vor fi pregătiți și calificați pentru a intra în industria serviciilor alimentare sau pentru a urma un Asociat de științe aplicate în patiserie și coacere, continuându-și obiectivele educaționale și oportunitățile de carieră. Toate creditele obținute în timpul programului de certificare vor fi transferate la următoarea lor diplomă.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Premiul de competență în panificație și patiserie
- Santa Barbara, Statele Unite ale Americii
Asociat de Știință Aplicată în Coacere și Arte de Patiserie
- Lynnwood, Statele Unite ale Americii
Diplomă în managementul artelor de panificație și patiserie
- Online Canada
- Toronto, Canada