Tehnologia alimentară
Instituto Politécnico de Viseu
Informatie cheie
Locația campusului
Viseu, Portugalia
Limbi Străine
Engleză, Portugheză
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Oct 2023
Introducere
Obiective și abilități
Proiectează, planifică și execută, în mod autonom sau sub îndrumare, procese tehnologice de fabricație și materii prime și controlul calității producției și siguranță, gestionarea stocurilor și analize fizico-chimice și microbiologice ale alimentelor din industria agroalimentară. Interpretează și coordonează așteptările consumatorilor și piața regională / națională în dezvoltarea de alimente noi.
Activități principale
Coordonează procesele tehnologice de fabricare a alimentelor sub îndrumare superioară;
Gestionați procesele de fabricație asociate procesării alimentelor sub îndrumare superioară;
Efectuați teste fizico-chimice și microbiologice asupra materiilor prime și a produsului final;
Gestionați controlul calității producției de alimente sub îndrumare superioară;
Monitorizați frigul comercial și industrial;
Îmbunătățirea proceselor tehnologice existente în companie;
Proiectați formularea alimentelor sănătoase;
Proiectarea de noi produse alimentare regionale;
Respectați și respectați regulile de bază de igienă, siguranță și sănătate și evitați accidentele;
Controlați efluenții și reziduurile din industria alimentară;
Gestionați și supravegheați echipele și echipamentele într-o manieră integrată.