Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Imperia Institute of Technology

Imperia Institute of Technology

Imperia Institute of Technology

Introducere

Șeful Executivului / Mesajul de Bun Venit al Principalului

Bine ați venit la Imperia Institute of Technology și felicitări pentru a face alegerea potrivită pentru a vă alătura. IMPERIA se remarcă ca o instituție de specialitate care este în mod constant solicitată de către constructor

Malaezia, una dintre puținele din lume, se îndreaptă spre a deveni o națiune industrializată. Fără îndoială, industriile de mediu construite și dezvoltarea imobiliară au un rol esențial ca forțele motrice să contribuie la realizarea acestei aspirații. Ceea ce are nevoie țara noastră este o forță de muncă bine pregătită în mediul contemporan de construcții și de proprietate și absolvenți care sunt bine experimentați și expuși să contribuie eficient.

IMPERIA se angajează să mențină poziția noastră ca instituție preferată, cu un mediu propice dezvoltării personale și dezvoltării absolvenților pregătiți pentru carieră. Cursurile care se desfășoară astăzi au trecut prin explorări extinse pentru a determina relevanța acestora pentru nevoile industriei. Expunerea primită de la universitățile partenere și vorbitorii invitați, precum și programul de studiu la bordul programului, va transforma studenții în studenți globali competenți să se afle la egalitate cu omologii internaționali.

În afară de acestea, suntem mândri de eforturile pe care le avem pentru a vă pregăti pentru a fi absolvent de pregătire de carieră de la debut. Învățarea bazată pe muncă despre care ați auzit, ARIEL (Academic, Armată, Industrie, Expunere și Învățare), VALUE (valoare adăugată utilă și educație) și SCOPE (Curs scurt pentru perfecționare profesională) sunt, de asemenea, implementate la IMPERIA. Comitetele au fost formate și împuternicite să creeze și să organizeze sesiuni de angajare care să formeze și să dezvolte profesioniști în domeniul mediului construit la IMPERIA. Activitățile lor se vor concentra pe asigurarea expunerii la lumea reală de lucru și dezvoltarea competențelor necesare pentru a-și îndeplini așteptările.

La IMPERIA, studenții vor trece printr-o viață echilibrată și nu se vor limita doar la activități din clasă. Activitățile suplimentare sau co-curriculare completează activitățile curriculare ale experienței colegiului. Comitetul Reprezentant al Studenților (SRC) a oferit alte activități în aer liber pentru studenți. SRC promovează oportunitățile co-curriculare și încurajează participarea studenților în toate aspectele legate de viața campusului. Activitățile curriculare și extracurriculare funcționează împreună pentru a oferi experiența totală studenților. Este important să existe un echilibru sănătos în viața educațională a elevului. De asemenea, încercăm să încurajăm responsabilitatea socială prin aceste activități și să încurajăm serviciul comunitar benefic și deliberat.

Prin urmare, încă o dată trebuie să spun felicitări pentru alegerea corectă și binevenită la Imperia Institute of Technology .

Dna ROZILAH TALIB

(Master Managementul Contractului de Construcții (UTM)
Calculul cantitatii BSc (Hons) (UTM)
(Absolvent de înregistrare QS (MP03738) Membru BQSM Absolvent (G11239) al Instituției Regale a Surveyors Malaezia,
(RISM)

EXECUTIV / PRINCIPAL

Locații

  • Putrajaya

    Menara Summit, Usj 1, 47600 Subang Jaya, , Putrajaya

Întrebări