Keystone logo
Imperia College of Hospitality

Imperia College of Hospitality

Imperia College of Hospitality

Introducere

IMPERIA COLLEGE (cunoscut anterior ca Imperia College of Hospitality ) sau ICH a fost înființat în 2011, relativ nou. Totuși, compania există de mai bine de zece ani și oferă cu succes abilități de ospitalitate mai mult de o mie de studenți.

Colegiul se mândrește cu echipa de instructori profesioniști și personal amical de administrație care își înțelege nevoile și dorințele educaționale; furnizarea de consiliere și îndrumare în carieră; ce este mai unic și unic, colegiul este situat într-un hotel operațional efectiv; Bukit Gambang Resort City (www.bgrc.com.my), un mediu proeminent și remarcabil în care studenții pot afla mai multe despre ospitalitate și turism în realitate.

Avem așteptări mari pentru studenții noștri. Se așteaptă ca aceștia să fie competenți atât în cunoștințe teoretice, cât și practice și pregătiți pentru industrie. Prin urmare, IMPERIA este situat într-un hotel cu un mediu hotelier adevărat. Fiecare zonă, fie că este vorba de servicii alimentare și băuturi, practici de cazare, tehnici de primire, panificație și patiserie, practici de bucătărie, se completează reciproc în lumea culinară, iar studenții își vor putea aplica cunoștințele și abilitățile în crearea propriilor stiluri distinctive.

Locații

  • Makmur

    IMPERIA COLLEGE Ground Floor, Block A Arabian Bay Resort Bukit Gambang Resort City 26300 Gambang Pahang Darul Makmur Pahang, Malaysia, 26300, Makmur

    Întrebări