Curs de coacere și pastă tehnică
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Informatie cheie
Locația campusului
Turin, Italia
Limbi Străine
Engleză, Italiană
Formatul de studiu
În campus
Durata
1 - 4 Ziua
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 1.300 / per course *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* Curs de 4 zile
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
TEHNICI MODERNE APLICATE SECTORILOR DE PRELUCRARE ȘI PASTRĂ
Cursul se adresează profesioniștilor din industria culinară, italienilor și străinilor, care doresc să-și aprofundeze cunoștințele pe teme specifice sau să-și îmbunătățească abilitățile cu privire la tehnicile moderne aplicate sectorului de panificație și patiserie .
Programul acestui curs include subiecte cum ar fi pregătirea produselor Panettone și Colomba, produse de patiserie moderne, pizza gastronomică și preparate fără gluten (pâine, paine, deserturi și paste proaspete și umplute fără gluten).
Cursul are o durată de 4 zile și a fost creat special pentru profesioniștii care nu pot fi departe de locul de muncă pentru o perioadă lungă de timp. Flexibilitatea programului permite posibilitatea de a achiziționa zile singulare ale cursului pe baza unor subiecte preferate.
Cursul se desfășoară în limba italiană de profesorii noștri, care vor fi susținuți de interpreți vorbitori de limbă engleză .
DURATĂ
- 4 zile de lecții teoretice și practice, de luni până joi la sediul școlii
Sau:
- zile singulare ale lecțiilor alese din program
CERTIFICAT
- Certificatul ICIF la finalizarea cursului
PROGRAM
Toate lecțiile sunt deținute de experți recunoscuți ai sectorului
luni
- Pâine, breadsticks și dulciuri fără gluten
- Paste proaspete și umplute cu lipici fără gluten
marţi
- Pizza gastronomică (demonstrație de gătit)
miercuri
- Panettone, Colomba și fructe confiate
- Noi tehnici aplicate produselor de patiserie moderne
joi
- Panettone, Colomba și fructe confiate
- Noi tehnici aplicate produselor de patiserie moderne
FEE
- Curs 4 zile: 1.300,00 €
- O singură zi de curs: 350,00 € (include prânzul în cantina școlii)
Taxa pentru cursul complet include:
- 4 nopți de cazare la pensiunea ICIF în apartamente mici, cu 2 dormitoare, cu camere single, twin sau triple și o baie
- Check-in duminică după-amiază și check-out vineri dimineață
- Cină de bun venit la sosirea duminică la Restaurantul ICIF "La Barbera" din Castelul Costigliole d'Asti
- Mic dejun de luni până vineri
- Mese (prânz și cină) în cantina școlii de luni până joi
- O uniformă completă a Chefului cu sigla Institutului: sacou, pantaloni, șorț și pălărie de hârtie
- Asistență cu procedura de solicitare a vizei Student (dacă este necesar)
SERVICII ADITIONALE
- Transfer de autobuze de la aeroportul Milano Malpensa la Costigliole d'Asti, pret: € 50
- Asistență în achiziționarea și activarea unui nou card SIM
- Asistență și organizare de excursii în scopuri culinare și vinuri și activități extrașcolare
- Asistență și organizare de transferuri pentru evenimente și târguri din sectorul alimentar
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Certificat în artele de coacere și patiserie (BAKE)
- Barrie, Canada
- Online
Tehnicile fundamentale și avansate ale patiseriei franceze
- Ferrières-en-Brie, Franţa
Certificat în panificație – Preangajare
- Toronto, Canada