Keystone logo
Ibmec

Ibmec

Ibmec

Introducere

Relatii Internationale

Oficiul pentru Afaceri Internaționale al Ibmec / Rio gestionează programe trimestriale, semestriale și anuale pentru studenții care doresc să studieze la Ibmec / Rio și facilitează studierea în străinătate pentru studenții noștri proprii. Ibmec Oficiul pentru Afaceri Internaționale acoperă aproximativ cincizeci de acorduri cu parteneri de afaceri școli și universități din mai mult de zece țări.

despre Ibmec

Cu peste 45 de ani de experiență, Ibmec este una dintre școlile de afaceri de top din Brazilia. Cursurile noastre universitare au câștigat cele mai mari note de Ministerul brazilian al Educației. Misiunea noastră este de a dezvolta studenților ca protagoniști într-o lume fără frontiere. Ibmec are peste 50 de parteneriate diferite, cu non-braziliene Institute, care primesc și trimit în jur de 300 de studenți pe an la programele noastre de schimb.

Portofoliul nostru este format din cursuri universitare, postuniversitare, masterat și Extension. Excelența învățăturii noastre ajunge în întreaga țară prin intermediul Ibmec online și servește organizațiile partenere în Brazilia și în străinătate, prin intermediul Ibmec In Company. Noi se deosebesc de alte instituții cum vom prezenta o metodologie de predare cu ADN-ul puternic sprijinit de afaceri, o facultate compus din maeștri și medici cu experiență de piață, precum și acorduri cu mai multe instituții de conducere, care oferă o experiență internațională studenților.

Brazilia despre

Brazilia este acasa, la una dintre cele mai diversificate cultură din lume care rezultă în bogăția de arome prin muzică, mâncare și literatură. Din cauza extinderii sale teritoriale largi, Brazilia are un climat pentru toate gusturile. Temperatura medie anuală este de 35 ° C în nord și 20 ° C, în sudul țării. Atunci când ne vizitează fi uimit de căldura oamenilor din Brazilia. Bucurați-vă de plajele noastre frumoase și peisaje, în contrast cu viața de noapte plină de viață.

Unități

Ne desfasuram activitatea in trei orase din Brazilia majore - Brasília, Belo Horizonte si Rio de Janeiro - fiecare cu propriile sale unități. Noi oferim cursuri postuniversitare în unități de DeVry Group Brazilia, situat în marile orașe din regiunea Nord-Est: Fortaleza, João Pessoa, Recife, Salvador și São Luís. Mai mult decât atât, excelența noastră de predare se răspândește în întreaga țară cu cursuri on-line. Avem o prezență internațională puternică, deoarece ne-am stabilit parteneriate cu cele mai bune instituții din lume - o listă care se extinde în fiecare an.

Contact

În cazul în care universitatea de origine nu are un acord de schimb semnat cu Ibmec și vrei să vii aici pentru a studia, vă rugăm să ne contactați.

Locații

  • Rio de Janeiro

    Av. Armando Lombardi, 940 – CEP: 22640-000 - Barra da Tijuca - Rio de Janeiro - RJ, 22640-000, Rio de Janeiro

  • Rio de Janeiro

    Avenida Pres. Wilson, 118, Centro Rio De Janeiro - RJ , CEP: 20030-020, 20030-020, Rio de Janeiro

Întrebări