AAS în Arte Culinare
Hudson County Community College
Informatie cheie
Selectați locația
Locația campusului
Jersey City, Statele Unite ale Americii
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
USD 149 / per credit *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* pe credit pentru rezidenți; 298,00 USD pe credit pentru nerezidenți; 440,00 USD per credit pentru internațional sau în afara statului
Introducere
Acest program de diplomă oferă o pregătire cuprinzătoare de doi ani în artele culinare, pregătind studenții pentru poziții de restaurant de bază și de servire a alimentelor în calitate de bucătari, bucătari de stație, sous-bucătari, brutari și manageri de restaurante. Cursurile obligatorii prezintă studenților toate aspectele operațiunilor de servire a alimentelor, inclusiv pregătirea alimentelor, nutriția, procedurile de cumpărare, planificarea meniului, echipamentul și serviciul de masă. Stagiul de 600 de ore pregătește studenții în restaurante și hoteluri rafinate. Institutul Culinar de Arte HCCC, deschis în 2005, este echipat cu o sală de mese elegantă, bucătării moderne de instruire și săli de clasă.
casatorie freddie / Unsplash
Artele culinare AAS Cerințe generale de educație
- ENG-101 Compoziția colegiului I
- ENG-102 Compoziția colegiului II sau ENG-103 Redactarea raportului tehnic
- CSC-100 Introducere în computere și calculatoare
- 2 cursuri în științe sociale și / sau științe umaniste opționale
- ENG-112 Discurs
- HUM-128 Alimentație și cultură
Cerințe majore AAS pentru arte culinare
- CSS-100 Succesul studentilor
- CAI-114 Serviciu de masă I
- CAI-115 Salubritate alimentară și principii culinare
- CAI-117 Producție Abilități de bucătărie I
- CAI-118 Cămară și Mic dejun
- CAI-119 Bakeshop I
- CAI-121 Identificarea și achiziționarea produselor
- CAI-127 Producție Abilități de bucătărie II
- CAI-128 Introducere în Garde Manger
- CAI-129 Bakeshop II
- CAI-214 Serviciu de masă avansată III
- CAI-125 Externship I
- CAI-217 Advanced Kitchen - International
- CAI-218 Intermediar Garder Manger
- CAI-224 Serviciu de masă avansată IV
- CAI-225 Externship III
- CAI-227 Advanced Kitchen-Classical
- CAI-228 Advanced Garde Manger
Luați CAI-210 CAI-223 sau BIO-201;
- CAI-210 Meniu și proiectare facilități
- CAI-223 Controlul costurilor cu alimente, băuturi și muncă
- BIO-201 Nutriție practică