Keystone logo
Hudson County Community College

Hudson County Community College

Hudson County Community College

Introducere

Despre Hudson County Community College

Hudson County Community College este un colegiu comunal urban public, cuprinzător, angajat să ofere programe de înaltă calitate care sunt accesibile, accesibile și centrate pe comunitate. Studenții de la HCCC pot urma cursuri în două campusuri, ambele fiind situate în imediata apropiere a nodurilor de transport public.

Colegiul deservește rezidenții și întreprinderile din județul Hudson, una dintre cele mai dens populate și diverse zone etnice ale Americii. Corpul nostru de studenți reflectă structura județului Hudson, puțin mai mult de 50% fiind de moștenire hispanica, aproximativ 16% afro-american, 11% alb și 8% asiatic-american/insulele din Pacific. Mai mult de o treime dintre studenții HCCC s-au născut în afara Statelor Unite și au raportat ca locuri de naștere aproape 105 de țări diferite. Șaizeci la sută din studenții colegiului sunt femei.


Termenul de toamnă 2011 a început cu un număr record de înscrieri de peste 9.400 de studenți, dintre care 97% caută diplome. Studenții HCCC iau mai multe ore de credit pe semestru decât oricând înainte și, în ceea ce privește echivalentul cu normă întreagă, Colegiul este acum al optulea cel mai mare colegiu comunitar din New Jersey. În mai 2011, Colegiul a avut cea mai mare clasă de absolvenți – peste 1.000 de studenți!

142813_pexels-photo-3776852.jpeg

În ultimii câțiva ani, HCCC a realizat o creștere fără precedent a ofertelor sale de cursuri, a stabilit un program central de consiliere, a reorganizat activitățile studenților și programele guvernamentale și și-a extins numărul și calitatea facilităților sale. Pe lângă cursurile de zi și de seară, Colegiul oferă acum studii șapte zile pe săptămână, iar ofertele sale de cursuri online au fost pe deplin realizate.

HCCC este pe deplin acreditat de Comisia pentru Învățământul Superior din Asociația Colegiilor și Școlilor din Statele Mijlociu. Alte acreditări includ Comisia de Acreditare Tehnologică a Consiliului de Acreditare a Tehnologiei Ingineriei; Comisia de Acreditare a Ligii Naționale pentru Nursing; și Comitetul pentru acreditarea îngrijirii respiratorii.

Hudson County Community College este cunoscut de multă vreme pentru Institutul său de Arte Culinare. Curriculumul CAI, premiat și recunoscut la nivel național, este unul dintre cele două programe din regiunea New York care trebuie acreditate de Comisia de Acreditare a Federației Americane de Culinare. Studenții CAI pot urma o varietate de certificate de un semestru până la un an, precum și diplome asociate de doi ani. Un acord de articulare cu Universitatea Fairleigh Dickinson le permite studenților CAI să obțină diplome de licență și master în timp ce studiază în sediul Institutului de Arte Culinare HCCC. CAI oferă, de asemenea, atât certificate, cât și programe AAS în managementul ospitalității.

Divizia de educație comunitară a HCCC lucrează în colaborare cu CAI și în parteneriat cu un număr de grupuri locale bazate pe comunitate, pentru a oferi instruire, pregătire pentru muncă/instruire în abilități de viață și examene de certificare pentru a ajuta femeile și familiile lor să atingă autosuficiența și să trăiască vieți împlinite și productive.

Centrul pentru Afaceri și Industrie al Colegiului (CBI) este dedicat să ofere comunității Hudson County o forță de muncă calificată și educată, care va permite zonei să prospere și să dezvolte și să ofere cursuri și programe educaționale pentru a îndeplini nevoile de învățare ale întreprinderilor, organizațiilor și indivizii.

Pe lângă faptul că oferă unul dintre cele mai extinse programe de ajutor financiar, Fundația Hudson County Community College oferă burse studenților care merită. Fundația HCCC a acordat burse de 1,25 milioane USD pentru peste 1.000 de studenți.

Explorați HCCC

Pe măsură ce luați în considerare Hudson County Community College (HCCC), vă vor veni în minte două cuvinte: excelență academică. Oferirea unei educații de înaltă calitate este prioritatea noastră principală la HCCC. Cu toate acestea, vă vor veni în minte alte două cuvinte pe măsură ce explorați HCCC: comoditate și accesibilitate. Frumosul nostru campus urban Journal Square (campusul nostru principal) este situat convenabil în inima comitatului Hudson, la mai puțin de 20 de minute de New York City și Aeroportul Internațional Newark Liberty și este ușor accesibil prin PATH, tren sau autobuz. Odată ce sunteți în campus, veți vedea cât de ușor este să vă deplasați. Cele patru campusuri satelit ale noastre sunt situate strategic în județul Hudson, astfel încât indiferent unde vă aflați, aveți acces la campusurile și programele noastre.

Participă la facultate în programul tău

La HCCC, vă ajutăm să obțineți certificatul sau diploma, oferind peste 300 de cursuri de zi, de seară și de weekend cu credit și fără credite care se potrivesc programului și bugetului dvs. Clasele noastre sunt mici, cu un raport mediu de 18:1 elev/profesor pentru o atenție individuală garantată. Dacă venirea în campus este dificilă pentru tine, oferim și cursuri online. Indiferent ce necesită stilul dvs. de viață, vă vom ajuta să vă configurați un program care să corespundă calendarului dvs., bugetului și vieții dvs.

Cel mai bine, la HCCC, puteți alege dintre mai mult de 60 de programe de diplome și certificate, inclusiv programele noastre emblematice culinare și de îngrijire medicală. Mulți dintre studenții noștri aleg să-și continue educația după absolvirea HCCC; atât Universitatea Fairleigh Dickinson, cât și Universitatea din New Jersey City acceptă transferul studenților HCCC la programele lor de patru ani și de master și ambele oferă pachete de burse.

Accesibilitate și flexibilitate

Știm cât de costisitoare poate fi o educație universitară, dar credem că veți găsi că HCCC este cea mai bună valoare pentru banii dvs. Veți fi plăcut surprins să aflați că HCCC are școlarizare accesibilă în zonă. Și știați că 80% dintre studenții noștri cu normă întreagă primesc ajutor financiar? Consilierii noștri cu experiență lucrează cu fiecare student în mod individual, ajutând să găsească pachete de ajutor financiar, muncă cu fracțiune de normă și burse pentru a ușura costurile de participare la facultate. Oferim, de asemenea, asistență specială pentru școlarizare și/sau scutiri pentru veterani și șomeri. Vrem să ne asigurăm că oricine dorește să participe la HCCC nu își poate permite să nu participe la HCCC.

Odată ce explorați HCCC, veți vedea că este în mod clar prima alegere pentru educația dvs.

Locații

 • Jersey City

  70 Sip Avenue, 07306, Jersey City

 • Union City

  4800 John F. Kennedy Boulevard, 07087, Union City

  • Union City

   Online, 07087, Union City

   Întrebări