Keystone logo
Howard College

Howard College

Howard College

Introducere

Howard College ( HC ) oferă o varietate de programe. Programele asociate de transfer de diplome pregătesc studenții pentru educație suplimentară la colegii sau universități de patru ani. Programele de educație tehnică în carieră și profesii din domeniul sănătății oferă elevilor abilitățile și cunoștințele necesare pentru a reuși într-un domeniu de carieră.

Howard College consideră că educația este scopul principal al instituției și că programele și serviciile colegiului ar trebui să fie disponibile tuturor cetățenilor care pot beneficia de acestea. Colegiul este dedicat excelenței în realizarea scopului său de educație și în utilizarea eficientă și eficientă a resurselor sale în satisfacerea nevoilor educaționale ale studenților săi și ale comunității.

Colegiul încearcă să trateze fiecare persoană din comunitatea colegiului ca pe un individ unic și să ofere un mediu pozitiv, încurajator și orientat spre succes. Pe măsură ce depunem toate eforturile pentru a ne ajuta studenții să își atingă potențialul maxim, integrăm conceptele de bază ale gândirii critice în afacerea noastră zilnică și în sălile noastre de clasă. Ne străduim să fim un far al educației și al învățării pe tot parcursul vieții, gândind, predând și acționând cu scop, abilitate și încredere.

Howard College se străduiește să consolideze dezvoltarea economică, comunitară, culturală și personală în zona de servicii prin parteneriate și servicii adecvate în îndeplinirea misiunii sale de serviciu public. Ca colegiu comunitar, cercetarea nu este inclusă în misiunea Howard College . Cu toate acestea, este susținută și așteptată explorarea practicilor inovatoare de predare și de dezvoltare a elevilor pentru a îmbunătăți învățarea.

Locații

 • Big Spring

  Birdwell Lane,1001, 79720, Big Spring

  • San Angelo

   U.S. 67,3501, 76905, San Angelo

   • Lamesa

    Lubbock Highway,1810, 79331, Lamesa

    • Washington

     Scott Circle Northwest,1, 20036, Washington

     Întrebări