Keystone logo
Hollywood College

Hollywood College

Hollywood College

Introducere

Hollywood College oferă instruire în toate aspectele limbii engleze, inclusiv ascultarea, vorbirea, citirea, scrierea, vocabularul, gramatica și pronunția. Studenții noi primesc un test de plasare la sosire și sunt apoi plasați la nivelul lor de competență corect: începător, intermediar inferior, intermediar superior sau avansat. Elevii vor progresa prin niveluri bazate pe diferite evaluări, inclusiv examene, demonstrarea abilităților în timpul orei și sarcini pentru teme. Fiecare nivel este format din 20-30 de ore pe săptămână de instruire condusă de profesor.

Studenții de la Hollywood College pot îndruma educația prin evaluările trimestriale ale instructorului și clasei noastre. Aceste evaluări permit elevilor să spună cum ar dori ca instructorul să își structureze experiența în clasă.

Programele de Hollywood College satisfac nevoile oricui dorește să-și îmbunătățească limba engleză. Cei care doresc să studieze la o universitate sau colegiu în urma studiilor lor la Hollywood College pot lua programul TOEFL pentru a îmbunătăți scorurile examenelor TOEFL ale studenților. Cei care doresc să-și îmbunătățească limba engleză din motive personale sau profesionale vor beneficia de pista de engleză generală a programului de engleză intensivă. Cei care au mai puțin timp pentru studiu pot lua programul nostru de engleză standard oferit atât în sesiunea de dimineață, cât și în cea de după-amiază.

Curriculumul de Hollywood College este reîmprospătat și îmbunătățit în mod regulat prin sugestii și feedback de la cei mai experimentați instructori, studenți și cercetări despre cele mai bune și mai reușite tehnici și adaptări ale curriculumului.

Toți instructorii de Hollywood College sunt profesori profesioniști cu experiență în instruirea în limba engleză. Instructorii noștri sunt cu toții foarte calificați, iar majoritatea au experiență didactică în străinătate.

Locații

  • Los Angeles

    Wilshire Boulevard,3470, 90010, Los Angeles

    Întrebări