Keystone logo
Henry Ford College

Henry Ford College

Henry Ford College

Introducere

wrjg

Henry Ford College (HFC) este o colegiu publice de doi ani situat în Dearborn, Michigan. Colegiu, stabilit in 1938, Este acreditat de Nord Asociația Centrală de colegii și școli și Comisia Michigan la Colegiul de acreditare. Școala a fost inițial numit Fordson Junior College când a deschis porțile în 1938. Ulterior, Colegiul a adoptat numele Dearborn Junior College în 1946. A devenit Henry Ford Community College în 1952, numit după Ford Trade School Henry, care a închis, iar activele sale au fost transferate la Dearborn școli publice Consiliul de Educație. În luna mai 2014, Colegiul a fost redenumit Henry Ford College.

HFC este dedicat pregătirea studenților pentru o lume în schimbare rapidă și la locul de muncă prin oferirea de programe de mai mult de 120 de grade asociat, de carieră și de transfer universitar. In plus, Colegiul oferă o diplomă de licență în științe în Studii culinare și ospitalitate, precum și 3 + 1 programe cu partenerii universitare. HFC De asemenea, este specializată în dezvoltarea forței de muncă de formare personalizate pentru mediul de afaceri și industrie. Colegiul este acreditat de învățămînt superior Comisiei. De la fondarea sa în 1938, HFC a fost poarta de acces pentru mii de studenți care caută de înaltă calitate la prețuri accesibile educație, post-secundar.

HFC oferă cursuri în două campusuri situate în Dearborn. HFC„S Campus Main este situat în colțul de sud-vest al Ford Road și Evergreen, la nord de campusul Universității din Michigan-Dearborn. East Campus găzduiește HFCE Centrul Tehnic Michigan Educație (M-TEC) și clădirea Nursing de stat-of-the-art. East Campus este situat pe Schaefer Road la nord de Rotunda.

Locații

  • Detroit

    5101 Evergreen Rd. Dearborn, MI 48128, Detroit

    Întrebări