Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Hennepin Technical College

Hennepin Technical College

Hennepin Technical College

Introducere

Bine ați venit la Hennepin Technical College (HTC). Ați ales una dintre cele mai accesibile instituții academice din Minnesota, care schimbă fața forței de muncă și a economiei. Studenții au acces la programe academice excelente care îi pregătesc pentru posibilități de angajare la cerere și cu un nivel mare de plată. În plus față de educația generală și curriculumul de transferuri din Minnesota (MnTC), HTC oferă diplome în peste 45 de programe precum tehnologie de fabricație și inginerie, asistență medicală, asistent stomatologic și aplicarea legii.

Programele noastre de educație tehnică creează oportunități de carieră pe termen lung. Cursurile sunt oferite atât ziua cât și seara în campusurile Brooklyn Park și Eden Prairie, pe lângă programele noastre de educație virtuală. Calitatea educației de la HTC este îmbogățită de către facultățile sale care sunt experți în domeniile lor. HTC oferă o populație de studenți din ce în ce mai mare într-un mediu îngrijitor. HTC este un loc în care personalul și facultatea îți cunosc numele, îți vorbesc pe hol și, mai ales, îi pasă de tine și de succesul tău.

Am creat parteneriate dinamice cu raioanele școlare, legiuitorii și în cadrul industriei private. Aceste parteneriate ajută colegiul cu opțiuni de învățământ postliceal (PSEO), înscriere, persistența studenților, finalizare și plasare de locuri de muncă. HTC menține relații continue cu elevii noștri. Elevii noștri rămân activi la colegiu profitând de centrul nostru de carieră și de oportunitățile de învățare de-a lungul vieții. Alăturați-ne și lăsați-ne să vă aprindem cariera.

Hennepin Technical College - oportunitate de aprindere prin tehnologie avansată, leadership și comunități diverse.

Locații

  • Brooklyn Park

    Brooklyn Boulevard,9000, 55445, Brooklyn Park

    Întrebări