Keystone logo
Groundschool London

Groundschool London

Groundschool London

Introducere

Despre ICARUS Wings Formare avansată de competență lingvistică pentru echipajul de zbor

ICARUS Wings este un set inovativ de cursuri avansate de limbi străine pentru toți membrii echipajului de zbor livrați de instructori profesioniști la Groundschool London . Cele trei cursuri au fost realizate de un instructor cu experiență în domeniul licențierii echipajelor de zbor, membru al Asociației Internaționale a Aviației Civile din Anglia, cu o experiență de mai mulți ani în domeniul formării în limba engleză a aviației cu companiile aeriene majore din Europa.

Spre deosebire de alte cursuri de limbi străine care se bazează pe toate clasele, aceste cursuri sunt împărțite atât în ​​clasă, cât și în formare în simulatoarele de zbor FTD de ultima generație - Boeing 737-800 și Airbus A320 (din vară). Avantajul acestei structuri îl constituie faptul că echipajul de zbor poate învăța dimineața dimineața limbajul folosit în aviație, iar în după-amiaza a pus-o în practică până la 10,5 ore de lucru în simulator. Această metodă, bazată pe decenii de studii în neurofiziologia aplicată de achiziție a limbii a doua, va spori curba de învățare a elevului, rezultând rezultate mai bune.

Scopul este ca pana la sfarsitul cursului, pilotii vor fi pregatiti sa treaca examenul de competenta lingvistica ICAO cu minim 4 (Operational). Pentru echipajul de cabină, aceștia vor primi un certificat valabil, indicând nivelul limbajului lor atât în ​​formatul CEF, cât și în formatul Oxford / Cambridge. Piloții vor primi un certificat de participare.

Cele trei cursuri prezentate în cadrul ICARUS Wings Advanced Language Proficiency pentru echipa de zbor sunt:

  • FCL * Recuperarea nereușită a examenului (competență lingvistică)
  • FCL * Pregătirea pentru examen (competență lingvistică)
  • Engleză pentru echipajul de cabină

* Licențierea echipajului de zbor

Pentru fiecare curs, elevii vor primi o copie personala a manualului de curs utilizat. Piloții vor primi, de asemenea, o copie a textului "Test Your Aviation English". Toate cărțile de curs trebuie păstrate.

Locații

  • London

    Tileman House, 129 Upper Richmond Road, SW15 2TX, London

Întrebări