Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

Introducere

Consiliul de admitere pentru managementul absolvenților (GMAC) este o asociație globală, condusă de misiune, de școli de afaceri superioare.

Ne angajăm să muncim în fiecare zi.

Fondată în 1953, GMAC se angajează activ să promoveze arta și știința admiterii prin convocarea și reprezentarea industriei și oferirea de produse și servicii de cea mai bună calitate pentru școli și studenți.

Deținem și administrăm examenul de admitere a gradului de admitere (Management GMT ™). Administrată pentru prima dată în 1954, astăzi, este bazată pe mai mult de 7.000 de programe de absolvire din întreaga lume, iar 9 din 10 noi înscrieri la MBA la nivel global sunt făcute folosind un scor GMAT. și peste 200.000 de candidați susțin examenul GMAT în fiecare an.

Alte alte evaluări ale noastre includ examenul NMAT prin GMAC ™, pentru intrarea în programe de management absolvent în India și Africa de Sud și Evaluarea executivă, special concepută pentru programele Executive MBA din întreaga lume.

Consiliul are sediul în Statele Unite, cu birouri în Regatul Unit, India și Hong Kong.

Viziunea, misiunea, scopul și valorile noastre: conducerea a tot ceea ce facem

Viziune

Vedem o lume în care talentul asociat cu aspirația poate beneficia de cea mai bună educație școlară de afaceri posibilă.

Misiune

Misiunea noastră este să oferim soluțiile necesare școlilor și candidaților să se descopere și să se evalueze reciproc.

Scop

Pentru a asigura talentul nu va fi niciodată descoperit.

valori

 • Curaj: Suntem curajoși în provocarea status quo-ului.
 • Creativitate: În timp ce facem acest lucru, trebuie să fim creativi în modul în care rezolvăm problemele. Fără curaj și creativitate, nu vom rămâne relevanți.
 • Ascultare: Pentru a acționa cu curaj și creativitate, ascultăm piața și părțile interesate și acționăm asupra a ceea ce auzim.
 • Colaborare: Acțiunea necesită colaborare. Nu ne putem îndeplini misiunea noastră ca individ sau chiar ca o singură organizație.
 • Integritate: mai presus de toate, acționăm cu integritate ireproșabilă pentru a asigura cinstea și corectitudinea.

Trăind zilnic aceste valori, căutăm să construim legături durabile în cadrul organizației noastre și a comunității educaționale, atât astăzi cât și pentru viitor.

Codul de comportament etic al GMAC ne afirmă valorile, misiunea și viziunea noastră și afirmă angajamentele noastre unul față de celălalt și față de părțile interesate.

Membrii noștri ne susțin valorile și respectă politicile noastre de membru. Ca organizație, valorizăm și urmărim relații solide și creative cu organizațiile ale căror misiuni reflectă angajamentul nostru față de excelență în învățământul de management al absolvenților. De asemenea, beneficiem de parteneriatele noastre cu organizații de conducere în domeniul educației superioare și tehnologiei, inclusiv Pearson VUE, administratorii noștri de examen GMAT global și ACT, Inc., partenerul nostru în dezvoltarea examenului GMAT. Aceste parteneriate ne ajută să oferim o valoare inegalabilă comunității noastre de management absolvent.

people, girls, women

Avantajul GMAC

Deschidem porți pentru programe de management de absolvenți și potențiali studenți din întreaga lume.

La GMAC, ne partenerăm cu dvs. pentru a vă asigura că veți găsi cei mai buni candidați pentru programul dvs.

Acest parteneriat se extinde cu mult peste oferta noastră emblematică, examenul de admitere a gradului de admitere (GMAT ™). Oferim, de asemenea, instrumente și programe de cercetare și informații de piață, marketing și recrutare, oportunități de dezvoltare profesională la nivel mondial și inițiative inovatoare de grant. Tot ceea ce facem este conceput pentru a vă ajuta să reușiți.

De ce GMAC? Cinci motive bune

 1. Examenul GMAT este cea mai utilizată evaluare pentru admiterea absolvenților de management din întreaga lume.
  Creat de școli de management pentru școli de management și disponibil în 114 țări, examenul GMAT este atât de larg utilizat, deoarece este cel mai de încredere predictor al succesului academic în studiile universitare de management. Acceptarea scorurilor la examenul GMAT vă oferă acces la un grup mare de studenți potențiali extrem de capabili și dedicați.

 2. Informațiile noastre de piață, cercetarea și informațiile de piață ale managementului absolvenților sunt de neegalat.
  Analiza și datele noastre despre testatorii GMAT și cererea de educație pentru managementul absolvenților informează școlile și programele din întreaga lume. Această informație exclusivă vă permite să urmăriți totul, de la tendințele globale emergente până la cele mai bune perspective. Recunoscută pentru a fi atât țintită cât și fiabilă, cercetarea noastră este citată în publicații de știri de top cum ar fi The Wall Street Journal, Bloomberg BusinessWeek, Financial Times și China Times.

 3. Instrumentele și programele noastre de recrutare vizate vă pot ajuta să găsiți candidații potriviți.
  Vă putem ajuta să stabiliți contacte, să vizați persoane și să construiți relațiile care duc la înscrieri confirmate. Indiferent dacă recrutați cu precizie prin baza de date GMASS ™ (Graduate Management Admission Search Search ™), vă vom ajuta să întâlniți cei mai potriviți candidați pentru programul dvs.

 4. Portofoliul nostru de instrumente și servicii de marketing vă va ajuta să atingeți și să recrutați cei mai buni candidați pentru clasa următoare.
  Ofertele noastre de marketing vă permit să vă prezentați instituția și programele către toți cei interesați să obțină o diplomă de management absolvent. Prezentați studenții potențiali în ceea ce oferiți, invitați-i la evenimente și informați-i despre oportunități. Și dacă instituția sau programul tău acceptă examenul GMAT, poți profita și de mai multe modalități pentru ca potențialii studenți să te găsească și pentru a te orienta împotriva competiției tale și a-ți optimiza marketingul.

 5. Oportunitățile noastre de dezvoltare profesională te vor ajuta să îți accentuezi abilitățile și să reușești în munca ta.
  La GMAC, înțelegem ce aveți nevoie pentru a avea succes în cariera dvs., indiferent dacă sunteți veteran de admitere sau doar să începeți. Vă oferim oportunități on-site și online pentru a vă ajuta și personalul dvs. să atingă obiectivele de carieră, să performați mai bine la locul de muncă și să extindeți oportunitățile de rețea în cadrul comunității globale de educație pentru managementul absolvenților. De asemenea, menținem o listă actuală de poziții profesionale disponibile în învățământul de management al absolvenților din întreaga lume.

Locații

 • Reston

  PO Box 2969, 20195, Reston

 • London

  PO Box 70184, WC1A 9HZ, London

  • Hong Kong

   Graduate Management Admission Council (Hong Kong) Ltd. Hong Kong Special Administrative Region, China, , Hong Kong

   • Shanghai

    Graduate Management Admission Council (Shanghai) Management Consulting Co.,Ltd., , Shanghai

    • Gurugram

     405, 4th floor, Business Tower, Suncity, Sector 54, 122003, Gurugram

     • London

      BusinessBecause 20 Jerusalem Passage, EC1V 4JP, London

      • Concord

       The MBA Tour 73 Junction Square Drive, 01742, Concord

       Întrebări