Keystone logo
Goodwin College

Goodwin College

Goodwin College

Introducere

Goodwin Colegiul este o comunitate de învățare inovatoare care abiliteaza elevii greu de lucru pentru a deveni căutat după angajați.

Noi adaptăm programele noastre pentru a răspunde nevoilor angajatorilor, iar noi le forma pentru a se potrivi viața studenților. Clasele sunt oferite în mod convenabil pe tot parcursul anului - zile, seara, week-end, și on-line. Grade poate fi stratificat flexibil peste certificat, asociat, și programe de licență într-o varietate de domenii în cerere.

Mai bine, ne înconjoară studenții noștri, cu sprijinul personal și de orientare profesională de care au nevoie - nu doar pentru a câștiga grade, dar pentru a schimba viața pentru ei înșiși, familiile lor și comunitățile lor.

Goodwin Colegiul este o institutie non-profit de învățământ superior și este acreditat de către Asociația New England de școli și universități (NEASC), prin intermediul Comisiei sale cu privire la instituțiile de învățământ superior. Goodwin Colegiul a fost infiintata in anul 1999, cu scopul de a servi o populație de studenți, cu diverse programe de gradul de carieră-concentrat, care conduc la rezultate puternice de angajare.

Misiune

O Misiunea lui Goodwin College este de a educa o populație student diversă într-un mediu dinamic, care se aliniază educație, comerț și comunitate. Programele noastre inovatoare de studiu pregăti studenții pentru o carieră profesională în promovarea învățării pe tot parcursul vieții și a responsabilității civice. Ca o comunitate colegiu cultivarea noi provocare studenți, profesori, personal și administrație pentru a realiza pe deplin potențialul maxim academice, profesionale și personale.

scopuri:

 • Pentru a crea un mediu educațional dinamic, care se pregătește pentru studenți și avansuri în cariera profesională în timp ce în curs de dezvoltare o apreciere pentru umaniste, arte și științe.
 • Pentru a educa elevii într-un mediu care celebrează diverse culturi, vârste, experiențe și opinii.
 • Pentru a rafina metode care să sprijine și să păstreze studenților și absolvenților.
 • Pentru a se adapta programele noastre la nevoile în schimbare ale corpului nostru de student, forța de muncă și societate.
 • Pentru a îmbogăți comunitățile noastre locale și globale prin formarea și susținerea unor relații de colaborare care creează beneficii educaționale, economice și culturale.
 • Pentru a ajuta absolvenții noștri cu identificarea și asigurarea oportunităților profesionale.
 • Pentru a oferi studenților cu cadre pentru luarea deciziilor etice și de a se comporta cu integritate profesională.

Rezultate instituționale

La Goodwin College, noi credem că fiecare student care absolvenții ar trebui să posede anumite abilități, indiferent de programul lor academice. Noi numim aceste abilități de bază instituționale COPILULUI.

La absolvire, elevii Colegiului Goodwin voi:

 • Demonstreze competență în domeniul ales de studiu.
 • Posede comunicare eficientă și abilități analitice.
 • Dobândi dorința și aptitudinile necesare pentru a se angaja în procesul de învățare pe tot parcursul vieții.
 • Da dovadă de responsabilitate civică.

Valorile de bază (adoptată în 2012)

Valorile Core Goodwin College sunt convingerile sale profunde, care reprezintă cele mai importante priorități ale Colegiului și forțele motrice fundamentale. Ele definesc pasiunea pentru ceea ce facem și modul în care alegem să rezoneze cu și fac apel la studenți, angajați și comunitatea mai mare Goodwin.

Cine suntem

Noi credem că toată lumea ar trebui să aibă acces la o educație de calitate. Noi credem că ar trebui să aibă șansa de a reuși, indiferent de locul unde ai fost sau în cazul în care aveți de gând să mergi. Poate că nu ai găsit un succes la un alt colegiu, sau pur si simplu nu cred că ai avut timp, bani sau sprijin pentru a vedea colegiu prin intermediul. Goodwin este aici pentru a transforma în jurul valorii de tine. Începe viitorul astăzi la Goodwin.

Locații

 • East Hartford

  One Riverside Drive East Hartford, 06118, East Hartford

Întrebări