Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Glen Oaks Community College

Glen Oaks Community College

Glen Oaks Community College

Introducere

Bine ați venit la Glen Oaks Community College . Suntem încântați că ați selectat GOCC pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele educaționale. Veți găsi o facultate dedicată uimitor și personal care vă va oferi oportunități educaționale și servicii de sprijin care vă vor îmbunătăți experiența totală din Glen Oaks.

Puteți selecta dintre ofertele de licență și certificate care duc la angajare directă în carieră sau transfer la instituții de doi și patru ani. Fiind un colegiu acreditat la nivel regional, toate cursurile universitare sunt complet transferabile atât în colegii publice, cât și private și universități.

Colegiul oferă multe facilități și servicii de asistență pentru a completa ofertele noastre de instruire. Acestea includ Learning Commons, care cuprinde Biblioteca EJ Shaheen, Centrul de îndrumare și testare și Centrul de învățare la distanță; Centrul de fitness / wellness, activitățile oferite incluzând atletismul, societatea de onoare Phi Theta Kappa, societatea de onoare tehnologică Epsilon Pi Tau, cluburi profesionale și sociale, guvernul studenților și altele.

Glen Oaks este situat pe un loc minunat din dealurile rulante ale orașului Sherman situat în centrul orașului St. Joseph County, MI. Facilitățile sunt moderne și bine echipate cu cele mai noi tehnologii și resurse. Dincolo de spațiul de instruire direct, există zone de studiu, curte pentru alimente, atrium, gimnaziu, zone sociale și locații specializate pentru oferte de laborator și tehnologie. Laboratoarele de asistență medicală și de sănătate recent construite nu sunt la niciunul dintre calitatea designului și a mediului de învățare. În plus, colegiul a deschis o reședință de 106 paturi pentru studenți în toamna anului 2017.

Corpul studenților Glen Oaks reflectă diversitatea regiunii și numeroasele obiective educaționale individuale. La GOCC veți avea ocazia să dezvolți relații de prietenie cu colegii din toate categoriile de viață și să crești atât profesional, cât și personal.

Locații

  • Centreville

    Shimmel Road,62249, 49032, Centreville

    Întrebări