Keystone logo
Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Introducere

Suntem mai mult decât afaceri. Numerele noastre o dovedesc.

De mai bine de 100 de ani, Gies College of Business și- a proiectat în mod intenționat programele sale inovatoare, curriculum-ul de vârf și oportunitățile de învățare prin experiență pentru a împuternici și pregăti studenții să transforme ideile mari în acțiuni semnificative. Acest lucru se întâmplă atunci când studenții au acces la inițiative curriculare inovatoare, talent de facultate de top, resurse de ultimă generație, o reputație puternică în rândul angajatorilor și oportunități excepționale de creare de rețele.

Astăzi, facultatea Gies pregătește peste 6.000 de lideri de afaceri viitori din întreaga lume pentru a-și pune scopul în practică și pentru a oferi un leadership transformator într-o economie globală.

Despre numele nostru

În 2018, elevii Larry și Beth Gies și-au dat numele și un cadou incredibil de susținător de 150 de milioane de dolari Colegiului - deoarece am devenit oficial Gies College of Business. Această oportunitate uimitoare îmbunătățește misiunea noastră principală de a oferi o experiență educațională care se extinde dincolo de afaceri.

În calitate de fondator, președinte și CEO al Madison Industries, Larry cere ceva special angajaților săi, colegilor săi și el însuși. Învățând personal cât de puternic este să conectăm ceea ce face în fiecare zi la un scop mai mare, Larry le cere acum celorlalți „să-ți găsească de ce”.

Decanul Jeffrey R. Brown consideră că „de ce” la Colegiu a devenit mai puternic pe măsură ce câțiva diferențiatori iau forma din darul generos al lui Larry. În primul rând, extindem în continuare un curriculum dedicat găsirii și explorării inovației în afaceri. În al doilea rând, putem oferi acum un acces și mai mare la educația de afaceri care se schimbă în viață. În al treilea rând, angajăm mai multe facultăți și instalăm resursele necesare pentru a inspira următoarea generație de lideri de afaceri.

Programe de absolvire la Gies

Indiferent de calea dvs. de carieră, Gies Business are un program de studii superioare care vă oferă combinația potrivită de învățare la clasă, practică și leadership pentru a vă îndeplini obiectivele specifice de carieră și a fi mai competitiv pe piața muncii. Avem o suită cuprinzătoare de programe de master livrate într-un mod care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Toate programele noastre - de la contabilitate, la management și finanțe - vă oferă oportunități de a explora diferite funcții de afaceri, de a învăța abilități critice de rezolvare a problemelor și de a câștiga experiență de conducere în lumea reală. Vei absolvi pregătit să adaugi valoare încă din prima zi a carierei pe care urmează să o construiești.

Locații

  • Champaign

    515 East Gregory Drive, IL 61820, Champaign

Întrebări