Keystone logo
Georgian College Certificat de absolvent în managementul afacerilor globale (GBMT)
Georgian College

Certificat de absolvent în managementul afacerilor globale (GBMT)

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

CAD 11.106 / per semester *

În campus

* Taxele internaționale estimate de școlarizare și totalul taxelor auxiliare, pe an universitar. Vă rugăm să consultați linkul http://www.georgiancollege.ca/finance-and-fees/tuition-and-ancillary-fees/ pentru mai multe informații.

Introducere

Acest program este conceput pentru a pregăti absolvenții de la universități și colegii dintr-o gamă largă de medii educaționale și culturale pentru a lucra ca manageri în afaceri internaționale și interne de diferite dimensiuni. Elevii dezvoltă cunoștințele, abilitățile și atitudinile necesare pentru a gestiona resursele umane, fizice și financiare asociate comerțului internațional. Primul an acoperă cunoștințele și abilitățile fundamentale în afaceri, în timp ce situațiile internaționale mai complexe și domeniile strategice sunt în centrul celui de-al doilea an. Cursul de studiu promovează munca în echipă și abilitățile de conducere și sporește capacitatea studenților de a lucra eficient în medii interculturale.

Acreditare

Georgian este mândru că este un partener acreditat al Forumului pentru instruirea în comerțul internațional (FITT), ceea ce înseamnă că programul nostru global de gestionare a afacerilor a fost validat pentru îndeplinirea standardului său ridicat de excelență în industrie.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări