Diploma în Managementul Alimentelor și Băuturilor – Managementul Restaurantului
George Brown College
Informatie cheie
Locația campusului
Toronto, Canada
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
CAD 17.673 / per year *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
May 2024
* şcolarizare domestică | 16.490 USD pentru școlarizare internațională. Toate taxele pot fi modificate, fără notificare
Introducere
Programul GBC de management al alimentelor și al băuturilor, veți afla despre industria alimentară și diversă interesantă, cu cursuri de vin, mixologie, antreprenoriat și management strategic al restaurantelor. Primul an în acest program vă va oferi cunoștințe de bază ale industriei, învățând și lucrând alături de colegii dvs. din toate sectoarele din Școala noastră de management al ospitalității și turismului, denumită „abordare comună în primul an”. În primul an, veți dobândi cunoștințe în domeniile hotelurilor, planificarii evenimentelor, turismului și alimentelor și băuturilor printr-o serie de cursuri practice și teoretice.
În timpul celui de-al doilea an de studiu, îți vei aplica înțelegerea teoriei prin tehnici unice de învățare și experiență practică neprețuită. Veți avea ocazia să:
- Preluați The Chefs' House , restaurantul nostru de ultimă generație și unitatea de învățare, unde veți gestiona toate aspectele operațiunilor, inclusiv proiectarea și vânzarea biletelor, colaborarea cu partenerii din industrie, efectuarea analizei costurilor și proiectarea meniului de alimente și băuturi. în parteneriat cu studenții noștri culinari.
- Începeți-vă într-o aventură educațională, virtuală, prin Simularea Restaurantului nostru, în care veți revitaliza și transforma un restaurant care eșuează într-o întreprindere profitabilă folosind abilitățile de luare a deciziilor, management și planificare financiară.
Opțiunile dvs. de educație pe teren
Ca parte a celui de-al patrulea semestru, veți finaliza un internship de 14 săptămâni în industrie cu alegerea dvs. de un plasament la nivel național sau internațional. Această oportunitate vă va îmbunătăți cunoștințele cu experiența din lumea reală și vă va ajuta să începeți să vă construiți rețeaua de contacte. Finalizarea programului de management al alimentelor și al băuturilor vă va face tipul de absolvent multitalentat pe care îl caută industria locală și internațională a produselor alimentare și a băuturilor în mediul competitiv de astăzi.
Absolvenții dobândesc abilitățile necesare pentru a fi lideri progresi în industrie, îmbogățind experiența oaspeților din alimente și băuturi. Veți primi certificări din industrie în ceea ce privește siguranța alimentară, serviciul responsabil de băuturi alcoolice, WSET și primul ajutor (CPR). Pentru a vă perfecționa mai bine abilitățile internaționale de gestionare a alimentelor și a băuturilor, aveți opțiunea de a participa la un tur exclusiv de studiu experiențial.
Acest program vă permite să treceți la oricare dintre programele noastre de management al ospitalității și turismului până în al doilea an, în cazul în care zona dvs. de interes pentru ospitalitate se schimbă. De asemenea, știm că viața poate fi plină de evenimente neașteptate; în cazul în care nu vă puteți finaliza ultimul an de studiu, modelul nostru comun pentru primul an vă face eligibil pentru a absolvi cu un certificat de 1 an în Servicii de ospitalitate (H101).
Admitere
Burse și finanțare
Bursele pentru studenții internaționali de la George Brown College sunt, în general, premii în cadrul programului, bazate pe performanța academică a studenților (și pe alte criterii) la George Brown College după începerea programului academic.
Curriculum
Cursuri obligatorii
Semestrul 1 | Semestrul 2 |
|
|
Semestrul 3 | Semestrul 4 |
|
|
**Pe baza rezultatelor testului de plasament, vi se poate cere să urmați COMM 1000 Introducere în comunicarea colegiului înainte de a trece la COMM 1007. De asemenea, s-ar putea să vi se solicite să urmați MATH 1000 (Fundații de matematică) înainte de a trece la MATH 1102 (Matematică pentru ospitalitate). COMM 1000 și MATH 1000 nu sunt luate în considerare ca un curs necesar pentru absolvire și veți fi taxat pentru acest curs suplimentar.
Rezultatul programului
Absolventul demonstrează capacitatea de a:
- Planificați, pregătiți și prezentați alimente și băuturi de calitate pentru o varietate de medii de ospitalitate.
- Oferiți servicii complete de alimente și băuturi pentru o întreprindere de ospitalitate.
- Sprijiniți o industrie și o cultură a serviciilor la locul de muncă adoptând o atitudine pozitivă și un decor profesional, adaptându-vă nevoilor diverse și speciale și contribuind ca membru al echipei.
- Oferiți servicii și soluții pentru clienți care anticipează, îndeplinesc și/sau depășesc așteptările individuale, precum și așteptările, standardele și obiectivele organizației.
- Utilizați concepte de marketing, cercetare de piață, rețele sociale, vânzări și strategii de gestionare a veniturilor, abilități de gestionare a relațiilor și cunoștințe despre produse pentru a promova și a vinde servicii de ospitalitate, produse și experiențe pentru oaspeți.
- Aplicați modele de afaceri și de venituri, precum și abilitățile de bază de contabilitate, bugetare, financiară și administrativă pentru a sprijini gestionarea și funcționarea eficientă a unei varietăți de organizații care furnizează servicii și produse de ospitalitate.
- Respectați sistemele, procesele, politicile, standardele, obligațiile legale și reglementările relevante ale organizației și la locul de muncă și aplicați principiile de gestionare a riscurilor, pentru a sprijini și menține operațiuni de ospitalitate eficiente, sigure, sigure, accesibile și sănătoase.
- Utilizați tehnologii adecvate pentru a îmbunătăți calitatea și livrarea serviciilor de ospitalitate, a produselor și a experiențelor oaspeților și pentru a măsura eficacitatea operațiunilor de ospitalitate.
- Fiți la curent cu tendințele și problemele din domeniul ospitalității și relațiile interdependente din sectoarele mai largi ale industriei turismului pentru a îmbunătăți performanța în muncă și a ghida dezvoltarea carierei.
- Utilizați abilitățile și instrumentele de conducere, munca în echipă, conflictele și managementul relațiilor, precum și cunoștințele despre comportamentul organizațional, relațiile de muncă, standardele de angajare și drepturile omului pentru a contribui la un mediu de lucru pozitiv.
- Răspundeți la problemele și dilemele care apar în furnizarea de servicii de ospitalitate, produse și experiențe pentru oaspeți prin utilizarea și promovarea comportamentului etic și a celor mai bune practici de responsabilitate socială corporativă și durabilitate ecologică.
Oportunități de carieră
Cariera ta
O lume de oportunități locale și internaționale vă așteaptă când absolviți. Profesioniștii în managementul alimentelor și al băuturilor își pot stabili cariera în restaurante, berării, crame, stațiuni, hoteluri, cluburi și centre de convenții - pentru a numi doar câteva. Numai Toronto are peste 9.000 de restaurante și 230 de hoteluri. În timp ce mulți dintre absolvenții noștri vor deține și/sau vor opera operațiuni de succes cu alimente și restaurante, alți studenți vor alege să se specializeze în domenii precum marketing, vânzări, resurse umane, finanțe și consultanță.
Opțiuni de studiu viitoare
Obțineți o diplomă și o diplomă de licență. Absolvenții calificați ai programului nostru de Food and Beverage – Restaurant Management pot fi eligibili pentru a intra în programul de licență cu onoare în administrarea afacerilor (ospitalitate) la George Brown College ca student avansat în septembrie sau ianuarie. De asemenea, puteți alege să începeți în semestrul de primăvară din mai până în august, continuând programul de studii în septembrie. Această cale educațională necesită o medie minimă de 3,0 pentru a se califica. Discutați cu un coordonator de program despre opțiunile de articulare.