Diploma in Management Culinar – Nutritie
George Brown College
Informatie cheie
Locația campusului
Toronto, Canada
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
CAD 18.536 / per year *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* şcolarizare domestică | 16.490 USD pentru școlarizare internațională. Toate taxele pot fi modificate, fără notificare
Introducere
Ai o pasiune pentru mâncare, gătit și sănătate și realizezi că oamenii devin din ce în ce mai preocupați de nutriție și stil de viață. Puteți încorpora abilități culinare și nutriție pe măsură ce vă pregătiți pentru o carieră plină de satisfacții în programul Management culinar – Nutriție.
În acest program de diplomă de doi ani, veți învăța cum să lucrați într-o varietate de medii, inclusiv în industria serviciilor alimentare, pentru a satisface cerințele consumatorilor din ce în ce mai atenți la sănătate. Acest program combină instruirea în tehnici culinare, managementul serviciilor alimentare, cunoașterea ingredientelor, rețetă sănătoasă, meniu și dezvoltarea produselor alimentare cu cele mai recente progrese în domeniul nutriției. Veți învăța într-un cadru dinamic care include demonstrații, prelegeri și practică culinară practică.
De asemenea, veți finaliza un stagiu extern de șapte săptămâni în industrie în ultimul semestru, ceea ce vă va oferi un avans excelent pe măsură ce vă începeți cariera.
Programul programului
Programul pentru programul Management Culinar – Nutriție funcționează în prezent de luni până vineri. Notă: unele cursuri pot începe la ora 7 dimineața, iar altele pot dura până la ora 22:00
Opțiunile dvs. de educație pe teren
Veți finaliza un stagiu de șapte săptămâni în industrie în ultimul semestru. George Brown lucrează cu angajatori și parteneri din industrie pentru a identifica potențiale oportunități de experiență de muncă. De asemenea, studenții sunt încurajați cu tărie să urmărească oportunități de experiență de lucru în industrie auto-dirijată în cadrul managementului culinar, despre care cred că le vor oferi experiențe de învățare pe care le prețuiesc și vor atinge rezultatele învățării programului.
Această experiență de lucru valoroasă poate fi adăugată, la rândul său, CV-ului dumneavoastră. Pe lângă experiența de lucru mai formală la locul de muncă, George Brown College străduiește să ofere oportunități de învățare cu provocări și clienți din lumea reală.
Admitere
Burse și finanțare
Bursele pentru studenții internaționali de la George Brown College sunt, în general, premii în cadrul programului, bazate pe performanța academică a studenților (și pe alte criterii) la George Brown College după începerea programului academic.
Curriculum
Cursuri obligatorii
Semestrul 1 | Semestrul 2 |
|
|
Semestrul 3 | Semestrul 4 |
|
|
* Curs de 7 săptămâni
**Pe baza rezultatelor testului de plasament, s-ar putea să vi se solicite să urmați COMM 1000 Introducere în comunicarea colegiului înainte de a trece la COMM 1007. De asemenea, vi se poate cere să luați MATH 1000 (Fundații de matematică) înainte de a trece la MATH 1102 (Matematică pentru Ospitalitate). COMM 1000 și MATH 1000 nu sunt luate în considerare ca un curs necesar pentru absolvire și veți fi taxat pentru acest curs suplimentar.
Rezultatul programului
Absolventul demonstrează capacitatea de a:
- Oferiți planificare, pregătire și prezentare culinară avansate pentru o varietate de medii de servicii alimentare folosind o gamă largă de tehnici clasice și contemporane.
- Aplicați știința de bază și avansată a alimentelor și a coacerii la prepararea alimentelor pentru a crea produsul final dorit.
- Contribuiți și monitorizați respectarea celorlalți la asigurarea unui mediu de bucătărie bine întreținut și la serviciile de produse alimentare și băuturi care nu conțin bacterii dăunătoare sau alți contaminanți, respectând reglementările privind sănătatea, siguranța, salubritatea și manipularea alimentelor.
- Asigurați funcționarea în siguranță a bucătăriei și a tuturor aspectelor pregătirii alimentelor pentru a promova spații de lucru sănătoase, managementul responsabil al bucătăriei și utilizarea eficientă a resurselor.
- Creați meniuri care reflectă cunoștințele despre nutriție și ingredientele alimentare, promovează sănătatea generală și bunăstarea, răspund unei game de nevoi și preferințe nutriționale și abordează modificări pentru diete speciale, alergii alimentare și intoleranțe, după cum este necesar.
- Aplicați principiile de afaceri și practicile de control și costuri recunoscute din industrie la operațiunile de servicii alimentare pentru a gestiona și promova o operațiune responsabilă din punct de vedere fiscal.
- Aplicați cunoștințele despre durabilitate, aprovizionarea etică și locală cu alimente și securitatea alimentară în pregătirea alimentelor și gestionarea bucătăriei, recunoscând impacturile potențiale asupra producției alimentare, alegerii consumatorilor și operațiunilor din industria serviciilor alimentare.
- Selectați și utilizați tehnologia, inclusiv echipamentele de bucătărie contemporane, pentru producția și promovarea alimentelor.
- Performați eficient ca membru al echipei de pregătire și deservire a alimentelor și a băuturilor și contribuiți la succesul unei operațiuni de servicii alimentare prin aplicarea abilităților de autogestionare și interpersonale.
- Dezvoltați strategii de învățare personală și profesională continuă pentru a asigura actualitatea și receptivitatea la tehnicile, reglementările și practicile culinare emergente din industria serviciilor alimentare.
- Contribuie la dezvoltarea strategiilor de marketing care promovează funcționarea cu succes a unei afaceri de servicii alimentare.
- Contribuiți la gestionarea afacerii unei varietăți de operațiuni alimentare și băuturi pentru a promova un mediu de lucru antrenant, care reflectă excelența în servicii.
Oportunități de carieră
Cariera ta
Veți fi pe drumul spre o carieră împlinită într-o varietate de organizații axate pe alimentație și nutriție. Aceasta include:
- Restaurante
- Hoteluri
- Spa-uri
- Stațiuni
- scoli
- Producătorii
- Facilități de sănătate și fitness
- Reședințe pentru bătrâni și unități de îngrijire pe termen lung
- bucătar privat
Formarea dumneavoastră vă va oferi, de asemenea, abilitățile necesare pentru a vă începe propria afacere ca antreprenor, poate ca bucătar personal. Veți avea libertatea de a merge în mai multe direcții cu poziții legate de prepararea alimentelor, designul meniului, asigurarea calității și dezvoltarea conceptului de rețetă/aliment.
Unii dintre absolvenții noștri se bucură de poziții pline de satisfacție ca bucătari, bucătari, manageri de servicii alimentare, dezvoltatori de rețete/produse, antreprenori sau formatori culinari.
Opțiuni de studiu viitoare
Oportunități de studii postuniversitare
Programul de management al alimentației și nutriției (postuniversitar) (H402)
Dacă sunteți un absolvent de management culinar - nutriție cu o pasiune pentru îngrijirea sănătății și nutriție și dorința de a-i ajuta pe alții în timp ce vă duceți cariera la următorul nivel, programul nostru de certificat de absolvire de un an în managementul alimentației și al nutriției este ceea ce sunteți căuta.
Programul H402 Food and Nutrition Management este acreditat de Societatea Canadiană de Management al Nutriției, care este necesar pentru angajarea ca Manager de Alimentație și Nutriție în Ontario.