Diploma in Management culinar
George Brown College
Informatie cheie
Locația campusului
Toronto, Canada
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
CAD 19.041 / per year *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* şcolarizare domestică | 15.190 USD pentru școlarizare internațională. Toate taxele pot fi modificate, fără notificare
Introducere
Alăturați-vă celei mai mari școli culinare din Canada, situată în inima centrului orașului Toronto. George Brown vă pune în centrul industriei culinare din Canada și vă ajută să dezvoltați cunoștințele și tehnicile necesare pentru a reuși ca bucătar, bucătar sau manager culinar în programul nostru de doi ani de diploma de management culinar. Demonstrațiile, prelegerile și învățarea prin experiență vă vor învăța abilitățile fundamentale de care veți avea nevoie pentru o carieră de succes în restaurantele de top de astăzi și în toate domeniile industriei culinare.
Învățați abilitățile necesare pentru a fi un bucătar, bucătar sau manager culinar de succes de la profesioniști cu înaltă experiență din industrie în programul nostru de diplomă de management culinar de doi ani. În plus, cursurile noastre de management culinar cu accent special vă vor învăța despre tendințele culinare emergente, cum ar fi alimentele locale durabile, nutriția și influențele internaționale. Veți dezvolta abilitățile oamenilor de care veți avea nevoie pentru a vă construi o carieră de succes în industria culinară și abilitățile de conducere de care veți avea nevoie pentru a conduce o afacere. În plus, veți finaliza, de asemenea, un program unic de internship în industrie, care vă va oferi șansa de a lucra cu bucătari experimentați și lideri din industrie.
Acest program oferă partea completă în școală a programului de ucenicie al Ministerului Colegiilor și Universităților (MCU).
Programul programului
Programul pentru programul de Management Culinar funcționează în prezent de luni până vineri. În plus, unele cursuri pot începe la ora 7 dimineața, iar altele pot dura până la ora 22.00
Opțiunile dvs. de educație pe teren
Ca parte a programului, veți finaliza un internship de 14 săptămâni în industrie. George Brown lucrează cu angajatori și parteneri din industrie pentru a identifica potențiale oportunități de experiență de muncă. Studenții sunt, de asemenea, încurajați să urmeze oportunități de experiență de muncă în industrie auto-dirijată în cadrul managementului culinar, despre care cred că le vor oferi experiențe de învățare pe care le prețuiesc și vor atinge rezultatele învățării programului.
Această experiență de lucru valoroasă poate fi adăugată, la rândul său, CV-ului dumneavoastră. Pe lângă experiența de lucru mai formală la locul de muncă, George Brown College străduiește să ofere oportunități de învățare cu provocări și clienți din lumea reală.
Admitere
Burse și finanțare
Bursele pentru studenții internaționali de la George Brown College sunt, în general, premii în cadrul programului, bazate pe performanța academică a studenților (și pe alte criterii) la George Brown College după începerea programului academic.
Curriculum
Cursuri obligatorii
Semestrul 1 | Semestrul 2 |
|
|
Semestrul 3 – Fluxul 1 | Semestrul 4 – Fluxul 2 |
|
|
* Curs de 7 săptămâni
**Pe baza rezultatelor testului de plasament, vi se poate cere să urmați COMM 1000 Introducere în comunicarea colegiului înainte de a trece la COMM 1007. De asemenea, s-ar putea să vi se solicite să urmați MATH 1000 (Fundații de matematică) înainte de a trece la MATH 1102 (Matematică pentru ospitalitate). COMM 1000 și MATH 1000 nu sunt luate în considerare ca un curs necesar pentru absolvire și veți fi taxat pentru acest curs suplimentar.
Rezultatul programului
Absolventul demonstrează capacitatea de a:
- Furnizați planificare, pregătire și prezentare culinară avansate pentru o varietate de medii de servicii alimentare folosind o gamă largă de tehnici clasice și contemporane.
- Aplicați știința de bază și avansată a alimentelor și a coacerii la prepararea alimentelor pentru a crea produsul final dorit.
- Contribuiți și monitorizați respectarea celorlalți la asigurarea unui mediu de bucătărie bine întreținut și la serviciile de produse alimentare și băuturi care nu conțin bacterii dăunătoare sau alți contaminanți, respectând reglementările privind sănătatea, siguranța, salubritatea și manipularea alimentelor.
- Asigurați funcționarea în siguranță a bucătăriei și a tuturor aspectelor pregătirii alimentelor pentru a promova spațiile de lucru sănătoase, managementul responsabil al bucătăriei și utilizarea eficientă a resurselor.
- Creați meniuri care reflectă cunoștințele despre nutriție și ingredientele alimentare, promovează sănătatea generală și bunăstarea, răspund unei game de nevoi și preferințe nutriționale și abordează modificări pentru diete speciale, alergii și intoleranțe alimentare, după caz.
- Aplicați principiile de afaceri și practicile de control și costuri recunoscute din industrie la operațiunile de servicii alimentare pentru a gestiona și promova o operațiune responsabilă din punct de vedere fiscal.
- Aplicați cunoștințele despre durabilitate, aprovizionarea etică și locală cu alimente și securitatea alimentară în pregătirea alimentelor și gestionarea bucătăriei, recunoscând impacturile potențiale asupra producției de alimente, alegerii consumatorilor și operațiunilor din industria serviciilor alimentare.
- Selectați și utilizați tehnologia, inclusiv echipamentele de bucătărie contemporane, pentru producția și promovarea alimentelor.
- Performați eficient ca membru al unei echipe de pregătire și deservire a alimentelor și a băuturilor și contribuiți la succesul unei operațiuni de servicii alimentare prin aplicarea abilităților de autogestionare și interpersonale.
- Dezvoltați strategii de învățare personală și profesională continuă pentru a asigura actualitatea și receptivitatea la tehnicile, reglementările și practicile culinare emergente în industria serviciilor alimentare.
- Contribuie la dezvoltarea strategiilor de marketing care promovează funcționarea cu succes a unei afaceri de servicii alimentare.
- Contribuiți la gestionarea afacerii unei varietăți de operațiuni alimentare și băuturi pentru a promova un mediu de lucru antrenant, care reflectă excelența în servicii.
Oportunități de carieră
Cariera ta
O lume de oportunități te așteaptă când vei absolvi. Numai Toronto are peste 9.000 de restaurante și 200 de hoteluri, precum și numeroase cluburi, stațiuni, spa-uri și companii de catering. Abilitățile culinare pe care le învățați la George Brown Chef School sunt solicitate de angajatori din Canada și din întreaga lume și veți avea pregătirea bucătarului pentru a vă construi o carieră de succes acasă sau în întreaga lume.
Opțiuni de studiu viitoare
Absolvenții pot fi eligibili pentru intrarea directă în mai multe programe George Brown College , inclusiv Arte culinare - italiană, Management alimentar și nutrițional (este necesar un curs suplimentar de contabilitate), Patiserie franceză avansată și al treilea an al programului nostru de licență în comerț (management culinar) cu onoare . (Este necesare cursuri suplimentare.)
Absolvenții acestui program pot primi un nivel avansat la universități internaționale de top.