Keystone logo
GeniusQuest Film Academy

GeniusQuest Film Academy

GeniusQuest Film Academy

Introducere

GeniusQuest TM Academy Academy

GeniusQuest TM Film Academy oferă cursuri de diplomă și certificare pe campus, special concepute pentru a accelera cariera în media digitală și divertisment. Oferim un mediu inspirator și cu energie ridicată, unde veți fi îndrumați de profesioniștii din industrie și veți colabora cu colegii. Veți câștiga experiență în lumea reală, jucând mai multe roluri și construind conexiuni profesionale semnificative. Veți învăța făcând și transformând creativitatea dvs. în abilități practice prin proiecte practice de portofoliu bazate pe industrie, care vă vor arăta munca viitorilor angajatori. La GeniusQuest TM Film Academy, veți experimenta una dintre cele mai unice comunități educaționale din Asia de Sud-Est cu instructori și colegi care vă împărtășesc pasiunea. Suntem alegerea numărul unu pentru cineastii aspiranți să studieze filmul în Asia de Sud-Est.

Cursurile noastre flagship

 • Diploma TQUK de nivel 5 în producția media - Managementul filmelor (RQF)

16 luni, timp complet

 • Diploma TQUK de nivel 4 în producția media - Managementul filmelor (RQF)

6 luni, timp complet

La GeniusQuest TM Film Academy, veți învăța procesul nostru distinctiv Creative Revolution TM de transformare a creativității și intensității în abilitățile practice cerute de lumea competitivă a industriei media digitale.

Vei regiza, filma și edita într-un mediu cu energie mare, pregătindu-vă pentru o carieră interesantă în realizarea filmelor, sub îndrumarea profesioniștilor din industrie și a facultăților de sprijin, care înțeleg ce este nevoie pentru a reuși.

De ce să alegeți GENIUSQUEST TM Film Academy

Iată primele 10 motive pentru care realizatorii de mâine aleg GeniusQuest TM Film Academy:

 • Mentori de cinemă respectați la nivel internațional
 • Cursuri oferite în întregime sau predominant în engleză
 • Diplomă cu normă întreagă și calificări de certificare evaluate în peste 100 de țări
 • Echipamente profesionale de producție, instalații de post-producție, studio intern și teatru de proiecție
 • Educație cinematografică relevantă, practică și valoroasă
 • Plasament de locuri de muncă în industrie și stagii pentru studenți de înaltă performanță
 • Mediul de învățare colaborativ, prietenos și incluziv
 • Concentrați-vă pe munca în echipă și pe abilitățile oamenilor pentru cineastii adaptabili și creativi
 • Talentul individual și creativitatea s-au dezvoltat
 • Locații unice ale campusului oferind fundaluri spectaculoase și contexte vibrante pentru proiecte de film studențești

Concentrați-vă pe povestiri documentare

Studenții de la GeniusQuest TM Film Academy se specializează în realizarea filmelor în stil documentar pentru a profita de oportunitățile din ce în ce mai mari prezentate prin evoluția mediilor digitale și a platformelor de povestire. În această eră caracterizată de social media, rețele de streaming și echipamente de filmare accesibile, apar noi moduri inovatoare de povestire a non-ficțiunii la intersecția dintre documentare și angajarea publică. Setarea fiecărui campus al Academiei de Film GeniusQuest TM oferă studenților un context cultural și social unic pentru a reprezenta problemele și perspectivele locale, menținând în același timp vocea lor creativă și editorială.

Centru aprobat TQUK

GeniusQuest TM este un centru TQUK aprobat pentru programele de nivel 4 și nivel 5 în managementul filmelor.

TQUK este cea mai rapidă organizație de premiere a Regatului Unit (AO) din Marea Britanie, recunoscută de Oficiul pentru Calificări și Reglementări pentru Examinări (Ofqual) din Anglia și de guvernul galez. Ca organizație de atribuire reglementată Ofqual, toate calificările TQUK sunt garantate conforme cu un standard ridicat. TQUK ia măsuri pentru a se asigura că toate centrele care oferă o calificare TQUK li se oferă sprijinul de care au nevoie pentru a oferi cel mai bun serviciu posibil cursanților lor.

Calificările TQUK sunt recunoscute în peste 100 de țări din întreaga lume, ceea ce deschide ușa către potențialele oportunități regionale și globale de educație și angajare pentru absolvenții programelor de diplomă GeniusQuest TM .

Cursurile următoare încep septembrie 2020

Ambiții de carieră. Familia promite. Împlinirea personală. Ce mai astepti? Aflați mai multe despre experiența noastră educativă interesantă și cursurile practice. Accesați astăzi pentru a primi informații despre GeniusQuest TM Film Academy și despre cum puteți învăța filmul în Asia de Sud-Est.

128317_photo-1440404653325-ab127d49abc1.jpeg

Noom Peerapong / Unsplash

Aflați realizări de filme la GeniusQuest TM Film Academy din Thailanda

Despre Ko Samui, Thailanda

Frumos cu pădure tropicală, mărginită de palmieri întinși de nisip auriu, înconjurat de apă cu apă, acvamarin, pelucidă, Ko Samui este a doua cea mai populară destinație insulară a Thailandei.

Situat în Golful Thailandei, se află la aproximativ 700 km sud de Bangkok și la 80 km de coasta sudică a Thailandei. Cea de-a treia insulă din Thailanda, este cea mai mare dintr-un arhipelag din peste 80 de insule care include Parcul Național Ang Thong, un paradis al caiacului și o excursie de o zi din Ko Samui.

Destul de mică pentru a fi înconjurată într-o jumătate de zi pe motocicletă sau cu mașina, această bijuterie insulară are totuși o asemenea varietate de plaje și activități încât ar fi imposibil să experimentați totul într-o singură zi. Plajele Chaweng, Lamai, Taling Ngam și Natien sunt orașe pline pline cu stațiuni fabuloase, restaurante apreciate la nivel internațional și divertisment de talie mondială. Activitățile din jurul Ko Samui includ instrucțiuni de yoga, antrenament Muay Thai, scufundări, golf și chiar cursuri de gătit. În timp ce există câteva plaje mai liniștite, ideale pentru relaxare, în special cele care prezintă unele dintre cele mai frumoase stațiuni de cinci stele din lume și unele care emană farmecul lumii vechi - cum ar fi Bo Phut, care oferă case vechi de magazine chineze convertite. - Ko Samui este un loc plin de viață, interesant, care și-a dezvoltat propriul stil de paradis insular, păstrându-și în mare parte frumusețea naturală

Aeroportul Internațional Samui, unul dintre cele mai frumoase și mai bine proiectate în ton cu împrejurimile sale naturale superbe, este deservit de zboruri regulate din Bangkok, Kuala Lumpur, Singapore, Hong Kong, precum și un număr de orașe din China.

Aflați realizarea de filme cu GeniusQuest TM în Ko Samui - o experiență paradisiacă

Cu plajele sale albe, mările limpezi, cascade, priveliști spectaculoase, orașe vibrante și temple frumoase, Ko Samui este cu adevărat un adevărat paradis de realizare a cinematografiei. Datorită atractivității elevilor sunt cazarea accesibilă și costul vieții relativ scăzut.

GeniusQuest TM Film Academy se află în inima insulei în Bo Phut. Prin intermediul parteneriatelor cu întreprinderile locale, în special cu sectoarele turismului și ospitalității, putem oferi studenților oportunități de a crea filme care să prezinte frumusețea naturală, istoria lui Ko Samui, folclor și cultură.

GeniusQuest TM oferă studenților acasă și internaționali următoarele programe cu normă întreagă în campusul Ko Samui:

 • Diploma TQUK de nivel 5 în producția media - Managementul filmelor (RQF)
 • Diploma TQUK de nivel 4 în producția media - Managementul filmelor (RQF)

Locații

 • Ko Samui

  Ko Samui, Thailanda

  Întrebări