Keystone logo
Glendale Community College

Glendale Community College

Glendale Community College

Introducere

Glendale Community College (Glendale, CA) a fost fondat în 1927 și oferă în acest timp „peste 85 de ani de excelență și calitate educațională”. Glendale College, sau „ GCC ”, este pe deplin acreditat de către organismul regional de acreditare „WASC” și înscrie 16.000 de studenți în timpul unui semestru dat. Colegiul are, de asemenea, un departament activ și dinamic al Programului Internațional al Studenților - înscriind 500 de studenți internaționali din peste 50 de țări. GCC are una dintre cele mai mari „rate de transfer” către universități de patru ani din cadrul sistemului californian de colegii comunitare de doi ani. Acest sistem este ideal pentru studenții internaționali, deoarece permite studenților cu viză F-1 să economisească timp și bani pe programele lor de studii universitare din SUA.

46563_GCCADBldg..jpg

Biroul internațional pentru studenți

  • Personal profesionist cu normă întreagă, cu experiență de călătorie în lume și abilități lingvistice multiple.
  • Suport complet pentru procesarea, evaluarea și înscrierea cu succes a admiterilor.
  • Servicii de asistență completă pentru consiliere academică / înregistrare la clasă și consiliere pentru imigrație. „Orientarea către noi studenți” a oferit semestre de toamnă și primăvară.
  • Activități de programare atât în campus, cât și în afara campusului cu International Student Club. Guvernul student activ. Asociație, împreună cu cluburi, evenimente și atletism.
  • Locuințe în afara locuinței și familiei gazdă „Homestay”

Fapte rapide

Acreditare: Instituție complet acreditată: WASC: Western Association of Schools and Colleges. GCC fost fondată în 1927 și este unul dintre cele mai vechi colegii comunitare din CA. „Peste 90 de ani de excelență educațională.

Cerințe de admitere: Matricole și diplomă de liceu; minim 2,0 sau media „C”, dacă se transferă direct de la un colegiu sau universitate din SUA. Punctajul TOEFL minim 45 pe iBT sau „scorul de bandă” al IELTS de minim 4,5 - dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă de predare. De asemenea, Declarația de declarație de susținere și extrasul de cont bancar și eseu personal de o pagină. „Admiterea condiționată” este disponibilă pentru studenții fără TOEFL sau IELTS și care se transferă dintr-un program de școală de limbi străine.

Campus și facilități: campus pitoresc și modern de 100 de acri și 25 de clădiri, situat pe pantele „Munților San Rafael” - cu vedere la orașul Glendale și părți ale orizontului și zonei de metrou din Los Angeles. Locație suburbană foarte sigură într-un cartier rezidențial ideal de case. Orașul Glendale a fost denumit „Orașul Bijuteriei” din sudul Californiei.

Diplome oferite: Asociat în Arte (AA), Asociat în Științe (AS); împreună cu programe de certificat pe termen scurt și cursuri de educație generală. În total au oferit 75 de universități academice; complet transferabil către universități de patru ani din SUA

Numere de înscriere: 15.000 de studenți în total; include 500 de studenți internaționali cu viză (fiecare semestru) din peste 50 de țări. Printre țările reprezentate în mod tradițional se numără Coreea de Sud, Japonia, China, Hong Kong, Indonezia, Vietnam, Taiwan, Suedia, Arabia Saudită, Filipine, Brazilia și Armenia.

Facultate / personal: instructori de facultate cu normă întreagă și cu normă parțială - care au obținut diplome de masterat și doctorat în disciplina aleasă. Clase mici (dimensiunea medie a clasei de 25 până la 30 de studenți), seminarii și laboratoare moderne de informatică / știință.

Locuințe și „Homestays”: locuințele din afara campusului includ apartamente, case de oaspeți și familii gazdă americane sau opțiuni „Homestay” prin intermediul Homestay Placement Company - ISP, International Student Placements. Notă: facilitățile de cazare sau cămin din campus nu sunt disponibile. Pentru Homestays contactați ISP: [email protected]; Site-ul web: www.ISPHomestays.com.

Domenii majore de studiu: 75 de studii universitare majore care conduc la diplome asociate. Domeniile populare de studiu includ contabilitate, design de animație, arte / arte plastice, aviație (certificat de însoțitor de zbor); Administrarea afacerilor, informatică / sisteme informaționale, arte culinare (cu management de restaurant / hotel); Dans, Design grafic, Comunicații de masă, Muzică, Științe ale sănătății / RN Nursing, Științe naturale / fizice, Teatru și arte spectacol.

Rata de transfer către universități: Glendale Community College are în mod tradițional una dintre cele mai mari „rate de transfer” din sistemul California al colegiilor comunitare. Majoritatea studenților de la Glendale College (după finalizarea diplomei de asociat și minimum 60 de unități de credit semestrial) se transferă în diferitele campusuri care cuprind sistemul California State University (CSU) sau sistemul University of California (UC). De asemenea, „acordurile de transfer” cu multe instituții private includ Universitatea din California de Sud (USC), Universitatea Loyola Marymount, Universitatea Pepperdine. & Occidental College - printre alte instituții acreditate regional. GCC "src =" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/45/45995_Screen_Shot_2017-03-28_at_5.36.00_PM.png "alt =" GCC "/ >

Programe academice

Glendale Community College a deservit Glendale și zona înconjurătoare din 1927, câștigând o reputație puternică de excelență academică care răspunde nevoilor unei lumi în schimbare. Fiind o instituție complet acreditată, Glendale CC oferă o varietate interesantă de programe academice, profesionale și de curs pe termen scurt. Colegiul oferă aproximativ 75 de specializări academice care conduc la gradul de asociat, împreună cu o selecție largă de cursuri de educație generală - permițând studenților posibilitatea de a îndeplini cerințele pentru primii doi ani de facultate și apoi de a se transfera la o universitate cu stagiu complet junior. Acest lucru permite studenților internaționali să economisească timp și bani pentru educația lor în Statele Unite. Studenții internaționali de la Glendale pot organiza întâlniri individuale cu consilieri academici care îi sfătuiesc pe studenți cu privire la planul lor academic, abilitățile generale de orientare necesare pentru a reuși și înregistrarea cursului ca student cu normă întreagă (12 unități pe semestru).

GCC

Locație și climă

Glendale Community College este situat în orașul Glendale, o comunitate rezidențială sigură și suburbană, la aproximativ zece mile (sau 20 de kilometri) nord-est de Los Angeles. Cu un amestec de modern și tradițional, Glendale College oferă un campus pitoresc pe deal, pe versanții Munților San Rafael, cu vedere la văile din Glendale și părți ale orizontului Los Angeles. Campusul este format din 100 de acri și 18 clădiri, incluzând noul complex „Science Center” cu Planetariu și nou-remodelat Centrul Studențesc / Librărie, Cafeteria și facilitatea Culinary Arts. Alte servicii și facilități includ o bibliotecă renovată, diverse laboratoare de calculatoare, centru de sănătate pentru studenți, centru de transfer, centru de matematică / știință, centru de tehnologie avansată, un auditoriu pentru artele spectacolului, expoziții de artă studențești, centru de fitness și pistă de atletism. Orașul Glendale are o populație de 200.000 de locuitori. Clima din California de Sud este, în general, un climat temperat și cald pe tot parcursul anului, cu temperaturi medii cuprinse între 15 ° Celsius în lunile de iarnă și 35 ° Celsius în timpul verii.

Viața studențească internațională

Toți noii studenți internaționali trebuie să urmeze o orientare specială înainte de semestrele de toamnă și primăvară. Studenții sunt încurajați să sosească cu cel puțin două săptămâni înainte de începerea cursurilor semestriale pentru consiliere specială, testare și planificare a cursurilor academice. Studenții sunt întâmpinați de președintele colegiului, de diverse facultăți, personal, personal de admitere și reprezentanți ai asigurărilor de sănătate. Studenților li se oferă instrucțiuni detaliate și asistență în procesul de înregistrare. Toate reglementările și procedurile relevante privind imigrația sunt explicate în detaliu. Testarea plasării în limba engleză este disponibilă pentru studenții care nu au putut susține testul înainte de orientare. Informațiile despre locuințe în afara campusului sunt puse la dispoziția studenților interesați de apartamente, plasarea colegilor de cameră sau, probabil, de a locui cu o familie americană gazdă. Populația internațională de studenți de la Glendale este o parte activă și integrantă a comunității colegiului. Aspecte culturale și sociale includ Asociația Internațională a Studenților legată de guvernul studențesc și „Săptămâna Internațională” anuală din primăvară - completată cu un spectacol de modă, muzică mondială, expoziții culturale, târg de mâncare și dans de cină. Oficiul Internațional promovează, de asemenea, diverse „excursii” la atracțiile locale din sudul Californiei.

46564_GCCPlanetariumDome.jpg

Locații

  • Glendale

    1500 North Verdugo Road , 91208-2894, Glendale

Întrebări