Keystone logo
© The University of Fredericton
Gateway College

Gateway College

Gateway College

Introducere

Despre Gateway College

Gateway College poate declara cu mândrie că a pregătit mii de studenți pentru a fi Asistent de Asistență Medicală din 1986. Absolvenții Gateway College lucrează ca membri valoroși ai echipei de îngrijire a sănătății în spitale private și publice, îngrijire pe termen lung, îngrijire complexă, viață asistată, viață independentă, îngrijire specială, facilități de îngrijire paliativă, precum și agenții de asistență la domiciliu.

Suntem situați în centrul frumosului Vancouver, British Columbia, Canada, oferind acces ușor la facilitățile locale și transportul urban, cum ar fi traseele Skytrain și principalele autobuze.

Sălile noastre de curs oferă studenților un mediu de studiu inspirat și angajator. Personalul și instructorii cu înaltă calificare susțin toți elevii și se angajează să aibă succesul fiecărui student. Laboratoarele moderne complet echipate asigură studenții Gateway College să învețe cunoștințe și abilități la zi într-un mediu practic și confortabil.

Suntem mândri membri ai:

 • PTIB: Sucursala Instituțiilor de Formare Privată
  • "Sucursala instituțiilor de formare privată BC desemnată
 • BC EQA: Asigurarea Calității Învățământului din British Columbia
 • NACC: Asociația Națională a Colegiilor de Carieră
 • BBB: Birou de afaceri mai bun
 • BCCCA: Asociația Colegiilor de Carieră din British Columbia
115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Misiune si viziune

Declarația de misiune

"Misiunea Gateway College a oferi profesioniști potențiali și actuali în domeniul sănătății, cu o educație și formare de calitate. Ne angajăm să creștem continuu în domeniul sănătății și să formăm parteneriate de formare pentru a satisface și depăși standardele din industrie. "

Viziune

Gateway College va fi recunoscut ca un colegiu de pregătire a carierei de top din Canada.

113991_pexels-photo-933964.jpeg

De ce Gateway College ?

 • Instituția de îngrijire a sănătății. Gateway College a pregătit mii de asistenți medicali prin intermediul educației noastre de înaltă calitate din domeniul asistenței medicale din 1986.
 • Instructori profesionisti din industrie. Aflați de la unul dintre cei mai buni. Toți instructorii noștri sunt asistenți medicali licențiați cu CRNBC, CRPNBC, sau CLPNBC cu mulți ani de experiență în industria profesională. Pasiunea și dedicarea lor pentru educație sunt pentru a încuraja următoarea generație a lucrătorilor din domeniul sănătății de primă clasă să devină profesioniști restanți încrezători. Abordarea lor pozitivă și delicată le face ușor de abordat pentru întrebări și sprijin suplimentar. Învățământul de înaltă calitate pe care studenții îl primesc îi va pregăti pe deplin să respecte și să depășească standardele actuale ale industriei.
 • Atenție individuală. Înțelegem că nu toți elevii sunt la fel. Păstrăm mărimea clasei noastre și monitorizăm progresul fiecărui elev pentru o atenție individualizată, oferind îndrumări și sprijin adecvat pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor lor de învățare și pentru a ajuta elevii să-și atingă potențialul de învățare deplin.
 • Asistență pentru angajarea pe toată durata vieții. Oferim scrisori de CV, scrisori de actualizare, actualizări regulate ale listei de oportunități de angajare și târguri de carieră pentru a răspunde potențialilor angajatori din diverse organizații din domeniu exclusiv pentru absolvenții noștri și pentru studenții actuali. Aceasta înseamnă că atâta timp cât studenții se înregistrează și se prezintă în cadrul târgului, aceștia sunt gata să-și întâlnească personal angajații și / sau angajatorii. De regulă, de fiecare dată, găzduim 10-15 organizații care participă la târgul nostru de locuri de muncă pentru a recruta studenții și absolvenții noștri special pregătiți.
 • Accesibil! Plăti doar 395 $ pe lună pentru a începe Pathway spre cariera ta de vis în îngrijire a sănătății, sau aplica pentru student împrumut guvernamental BC.
 • Programe flexibile! Oferim opțiuni cu normă întreagă, part-time și online, cu aporturi frecvente. Nu așteptați luni sau ani să vă alăturați doar unui program. Cu noi, veți lucra deja pe teren, în timp ce alții sunt încă pe lista de așteptare.
 • Convenabil! Studiați oricând și oriunde accesul la internet prin alegerea educației la distanță.
 • Rata de trimitere ridicată! Mii de absolvenții noștri fericiți au recomandat programele noastre prietenilor și membrilor familiei lor să împărtășească succesul lor.
 • Circuit rapid! Elevii pot obține o diplomă recunoscută de registru în doar 24 de săptămâni prin intermediul programului Asistent de asistență medicală - program accelerat.
115589_pexels-photo-1282308.jpeg

Locații

 • Vancouver

  702-333 Terminal Avenue, V6A 4C1, Vancouver

  Întrebări