Keystone logo
Gaia University Diploma în acțiune pentru reziliență
Gaia University

Diploma în acțiune pentru reziliență

Minneapolis, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Acest program de diplomă în acțiune pentru reziliență oferă sprijin de la egal la egal și profesional și credite de calificare pentru persoanele care se angajează într-o acțiune constructivă către obiectivele rezilienței personale, comunitare și globale.

Începe cu programul nostru cuprinzător de două certificate, după care treceți la un proces de proiectare în care vă analizați cu atenție comunitatea de acțiune dorită pentru a stabili cine mai este implicat în acțiune pentru reziliență.

Acești oameni vor include probabil proiectanți locali de permacultură, activiști ai orașului de tranziție, avocați ai suveranității alimentare și multe altele. Deși este posibil să puteți spori eforturile acestor oameni, este posibil să fie nevoie să vă începeți propriile proiecte noi. Dacă sunteți deja implicat într-un proiect, luarea unui program de diplomă va crește semnificativ valoarea sa strategică și vă va oferi acces la mentori care vă vor sprijini pentru a vă consolida abilitățile de gestionare a timpului și a proiectului, înțelegerea antreprenorială, designul organizațional și multe altele.

Proiectarea învățării urmează modelul generic al tuturor Pathways diplomă și diplomă de la Gaia University , utilizând o metodologie de învățare prin acțiune transformativă.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Postgraduate Certificate in Global Studies
    • Barcelona, Spania
    • Brussels, Belgia
    • + 7 Mai mult