Keystone logo
© Carrianna Field
FutbolLab Spain Soccer Academy

FutbolLab Spain Soccer Academy

FutbolLab Spain Soccer Academy

Introducere

Despre noi

FutboLab este o companie specializată în formarea antrenorilor de fotbal la nivel profesional.

Proiectul nostru sa născut acum 10 ani ca o inițiativă sportivă și antreprenorială, de către un grup de pasionați de fotbal, absolvenți naționali și internaționali în diferite sporturi. Acesta este creat pentru a maximiza pregătirea tuturor membrilor fotbalului: antrenori, jucători și cluburi, profesionale și semi-profesionale.

Școala de fotbal a FútbolLab este un centru de fotbal de înaltă tehnologie cu studenți din peste 30 de țări și care are ca scop specializarea antrenorilor, profesioniștilor în fotbal și absolvenților din domeniul sportului, prin intermediul diferitelor programe de nivel înalt, în domeniul formării sportive în fotbal și în organizațiile necesare pentru a gestiona entități sportive sau companii într-o manieră specializată.

Prin cursurile noastre certificate, susținute de universități de prestigiu la nivel național, dorim să promovăm pasiunea pentru sport și fotbal, în special prin cele mai bune sfaturi și instruire folosind metodologia cea mai avansată. Oferind până la 25 de cursuri online și mixte cu acreditare universitară, care încorporează specialiști care lucrează sau au lucrat în cele mai renumite cluburi spaniole și la nivel internațional ca FC Barcelona, RCD Espanyol, Atletico De Madrid, Sevilla, Benfica, printre altele.

misiune

Ajutați la atingerea potențialului maxim și la atingerea obiectivelor datorită celor mai bine pregătiți profesioniști. Interesați să căutați excelența și performanța maximă a fiecăruia dintre antrenorii noștri pentru a le ajuta să se îmbunătățească tactic, tehnic, fizic și psihic. Creați și generați valoare adăugată în dezvoltarea și dezvoltarea profesională și personală pe parcursul perioadei de învățare.

vedere

A fi recunoscut ca o companie de sport influentă în domeniul predării în lumea fotbalului, atât la nivel național, cât și internațional. A fi pionieri printr-o organizare eficientă și eficientă de înaltă performanță, care oferă servicii valoroase antrenorilor noștri. A fi o companie lider în întreaga lume și un punct de referință pentru principalii noștri concurenți, cu o inovație permanentă în calitatea serviciilor noastre.

valorile

Credem în importanța sportului pentru a încuraja dezvoltarea personală și profesională a antrenorilor noștri. Prin urmare, prin intermediul FutbolLab dorim să surprindem valorile care ne reprezintă cel mai mult. Inovare, profesionalism, instruire, angajament și calitate.

Metodologia noastră

FutbolLab se angajează în cea mai bună pregătire și maximizează potențialul antrenorilor de fotbal. În prezent, suntem cea mai bună academie de formare pentru antrenorii de fotbal online din Spania. Succesul organizației noastre se bazează pe principiile efortului, unității, încrederii, disciplinei și rigorii. Aceste principii, aduse angajamentului personalului nostru și sporirea cunoștințelor continue despre sportul nostru, ne permit să oferim cele mai complete cursuri de formare pentru a deveni Total Coach

Suntem disponibili în fiecare zi a anului. În plus, avem un campus virtual din care puteți extrage toate informațiile. Teoria, articolele specializate și videoclipurile sunt actualizate în mod constant, astfel încât să nu ratați nimic.

Indiferent de necesitățile dvs. de instruire, FUTBOLLAB are soluția. Pornind de la ideologia holistică, bazată pe teoria generală a sistemelor, care include procesele de pregătire a atletului într-un mod global, avem o infinitate de cursuri. Diferitele domenii ale cunoașterii, care includ aspecte precum Pregătirea fizică, utilizarea Psihologiei pentru managementul emoțional, pregătirea instruirii pentru jucătorii de teren și portari, analiza jocului și chiar și managementul și coordonarea entităților sportive acestea sunt specialitățile noastre Din fiecare dintre ele prezentăm o subdiviziune a conținuturilor, încadrată în categoriile de Maestru, Expert și Tehnician, fiind capabilă să aleagă între titlul universitar sau titlul propriu și permițându-vă să vă reglați alegerea de pregătire.

Completarea acestor secțiuni permite studenților noștri să fie formatori superiori. Suntem oameni dinamici care sunt un avantaj pentru orice echipă. Suntem foarte mândri de contribuția noastră la dezvoltarea profesioniștilor cu care lucrăm. Mulți au atins niveluri de cunoștințe și practici superlative pe care nu le-ar fi putut obține fără cursurile, profesorii și antrenorii noștri.

Locații

  • Barcelona

    Barcelona, Spania

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări