Keystone logo
Franklin College Curs în - INFORMATICĂ
Franklin College

Curs în - INFORMATICĂ

Franklin, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Un student care este specializat în informatică sau inginerie software la Franklin College este bine echipat să se ocupe de abilitățile cele mai comercializabile și la cerere la locul de muncă de astăzi. Elevii învață și își perfecționează abilitățile de codificare și dezvoltare software în fiecare semestru în timp ce studiază la Franklin. Proiectele din clasă și cele din afara clasei care leagă cunoștințele conceptuale, rezolvarea problemelor și abilitățile tehnice în mediile de colaborare sunt experiențe recurente care ajută la formarea studenților noștri în profesioniști în tehnologie gata să se angajeze în lumea noastră de înaltă tehnologie.

Proiectul de dezvoltare de software pentru ultimii ani este un semn distinctiv al specialităților în informatică și inginerie software. Proiectul necesită ca un student senior de calcul să asocieze toate aspectele experienței lor de învățare la Franklin College . De la întâlnirea cu clienții din lumea reală pentru a-și determina nevoile de software până la proiectarea de soluții, până la codificarea și testarea produsului lor final, o majoră de calcul senior atinge toate aspectele procesului de dezvoltare. Angajatorii adesea comentează cât de impresionați sunt de calitatea și profunzimea proiectelor noastre de software senior.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Curs de vară: Introducere în construirea de clustere de calcul de înaltă performanță
    • Stanford, Statele Unite ale Americii
  • Curs de vară: Bazele matematice ale calculului
    • Stanford, Statele Unite ale Americii