Keystone logo
First City University College (formerly KBU International College)

First City University College (formerly KBU International College)

First City University College (formerly KBU International College)

Introducere

Călătoria noastră ca Kolej Swasta Bandar Utama (KSBU) a început în 1990 în 6 unități de magazine cu 4 etaje în Damansara Uptown, Damansara Utama, Petaling Jaya, în așteptarea finalizării campusului nostru permanent construit special în Bandar Utama, un nou și orașul de dezvoltare mixtă de succes din Petaling Jaya. După mutarea în campusul nostru permanent, KBU și-a schimbat numele în KBU International College. În 2015 am fost ridicați la facultate și am redenumit First City University College (First City UC).

Campusul nostru permanent este conceput pentru a asigura un mediu propice de învățare și predare, susținut de echipamente și facilități de ultimă generație. Subliniind că educația nu înseamnă doar să studiezi, am inclus atât facilități de agrement în aer liber cât și în interior în campus, cum ar fi un teren de fotbal, futsal, badminton și terenuri de baschet, mese de tenis de masă și un studio de dans. De asemenea, oferim cazare pentru studenți cu aer condiționat, cu băi proprii, care pot găzdui mai mult de 800 de studenți în interiorul și peste drum de campus. Studenții First City UC vor avea o experiență holistică și sănătoasă a vieții campusului în pregătirea viitoarei lor cariere.

De aproape 30 de ani, First City UC conduce calea în furnizarea de educație accesibilă, de calitate și relevantă pentru industrie pentru studenții din Malaezia și din străinătate. First City UC oferă o gamă largă de programe care îndeplinesc cerințele stricte ale Agenției Malaeziene pentru Calificări (MQA) privind calitatea și livrarea programelor. First City UC colaborează, de asemenea, cu universități străine de renume. O astfel de colaborare este importantă pentru compararea standardelor și calității First City UC la nivel internațional.

Locații

  • Petaling Jaya

    Petaling Jaya, Malaysia

    Întrebări