Diplomă în managementul culinar
Fanshawe College
Informatie cheie
Locația campusului
London, Canada
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
CAD 9.611 *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* 591,29 USD / termen: taxa totală pentru studenții canadieni. 2.749,56 USD / termen: taxa totală pentru studenții internaționali pe termen. Costurile reale pentru 2020/21 sunt încă stabilite
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Nu suntem școala dvs. culinară medie
Credem că fiecare bucătar merită o educație de calitate care să ofere un set diversificat de abilități care să deschidă ușile către oportunități de carieră nesfârșite. La școala culinară Fanshawe, vă vom pregăti cu tot ce aveți nevoie pentru a avea succes în industrie - dacă obiectivul dvs. este să lucrați în cele mai bune bucătării de restaurant, să dețineți un camion alimentar sau să începeți o afacere de catering, Fanshawe vă va oferi pregătirea de care aveți nevoie. !
Cursurile predate în cadrul programului de diplomă Culinary Management includ elementele fundamentale ale producției de alimente, o mare varietate de stiluri de gătit și multe altele. Veți afla despre cultura mesei, teoria și istoria amestecului de băuturi, precum și istoria vinului și cum să o împerecheze cu mâncarea. Veți învăța chiar și aspectele legate de gestionarea bucătăriei, de mese fine și de găzduire ca parte a pregătirii dvs.
Caracteristicile programului:
- Programul este oferit în două locații - aplicați celui care se potrivește cel mai bine preferințelor dvs.:
- Livrat la școala culinară Fanshawe situată în inima centrului din Londra, Ontario și aproape de partenerii din industrie și viitorii angajatori
- Livrat la Oakwood Resort din Grand Bend, Ontario (prin intermediul site-ului nostru Clinton) pe malul lacului Huron, într-o comunitate cunoscută pentru plajele sale, recreere, turism și altele
- Câștigați pregătire practică și practică pentru bucătărie:
- În restaurantul didactic Fanshawe, The Chef's Table de la Fanshawe College , situat în centrul Londrei
- În timp ce trăiești și lucrez la fața locului în bucătăriile complexului Oakwood Resort pe tot parcursul anului, în Grand Bend
- Programul include o plasare pe teren de 5 săptămâni în industrie
- Facilități de ultimă generație, cu laboratoare de coacere și culinare, dotate cu cele mai noi echipamente
- Obțineți experiență de gătit cu cantități mari prin participarea la evenimente caritabile extracurriculare pe tot parcursul anului universitar
- Studenți premiați din participarea la competiții anuale atât la nivel local, cât și la nivel național
- Oportunitate internațională de excursie pe teren pentru a se antrena cu bucătari de renume mondial în Italia sau Elveția
- Oprire de recrutare pentru jucătorii importanți din industria culinară care vin anual în Fanshawe pentru a se întâlni cu studenții
- Oportunitatea de a obține certificările WSET și Prud'homme Beer
- Oportunitatea de a continua educația prin Pathways către alte programe Fanshawe, inclusiv Artele culinare artizanale, Managementul nutriției și serviciilor alimentare și Managementul coptului și al produselor de patiserie
Alte informații
Absolvenții programului sunt eligibili să își continue studiile într-una din următoarele diplome:
- Gătirea artelor de patiserie și patiserie.
- Managementul serviciilor nutritive și alimentare.
- Absolvenții acestui program sunt, de asemenea, eligibili pentru a aplica la artizanal Culinary Arts Graduate program.
Pathways programare
Absolvenții programului sunt eligibili să își continue studiile într-unul din următoarele programe:
- Gătirea artelor de patiserie și patiserie
- Managementul serviciilor nutritive și alimentare
Absolvenții acestui program sunt, de asemenea, eligibili pentru a aplica la artizanal Culinary Arts program postuniversitar
Rezultatele învățării
Absolventul a demonstrat în mod fiabil capacitatea de a:
- Oferiți planificarea culinară avansată, pregătirea și prezentarea pentru o varietate de medii cu servicii alimentare utilizând o serie de tehnici clasice și contemporane.
- Aplicați alimente de bază și avansate și coaceți știința la prepararea alimentelor pentru a crea produsul final dorit.
- Contribuie și monitorizează respectarea altora la furnizarea unui mediu de bucătărie bine întreținut și la serviciile de produse alimentare și băuturi care nu conțin bacterii dăunătoare sau alți contaminanți, respectând reglementările privind sănătatea, siguranța, igienizarea și manipularea alimentelor.
- Asigurați funcționarea în siguranță a bucătăriei și toate aspectele pregătirii alimentelor pentru a promova spații de lucru sănătoase, gestionarea responsabilă a bucătăriei și utilizarea eficientă a resurselor.
- Creați meniuri care să reflecte cunoștințe despre nutriție și ingrediente alimentare, să promoveze sănătatea și bunăstarea generală, să răspundă la o serie de nevoi și preferințe nutriționale și să adreseze modificări pentru diete speciale, alergii alimentare și intoleranțe, după cum este necesar.
- Aplicați principiile de afaceri și practicile recunoscute de costuri și control ale industriei operațiunilor de servicii alimentare pentru a gestiona și promova o operațiune responsabilă din punct de vedere fiscal.
- Aplicați cunoștințe despre durabilitate *, aprovizionarea etică și locală a alimentelor și securitatea alimentelor la prepararea alimentelor și la gestionarea bucătăriei, recunoscând impacturile potențiale asupra producției alimentare, alegerii consumatorilor și operațiunilor din industria serviciilor alimentare.
- Selectați și utilizați tehnologia, inclusiv echipamentele de bucătărie contemporane, pentru producția și promovarea alimentelor.
- Faceți efectiv ca membru al unei echipe de pregătire și servicii de preparare a alimentelor și băuturilor și contribui la succesul unei operații de servire a alimentelor prin aplicarea abilităților de autogestionare și interpersonale.
- Dezvoltați strategii de învățare personală și profesională continuă pentru a asigura monedă și reacție la tehnicile, reglementările și practicile culinare emergente în industria serviciilor alimentare.
- Contribuie la dezvoltarea strategiilor de marketing care promovează funcționarea cu succes a unei afaceri cu servicii alimentare.
- Contribuie la gestionarea afacerilor pentru o varietate de operațiuni de alimente și băuturi pentru a încuraja un mediu de muncă antrenant, care să reflecte excelența serviciilor.
Cursuri
Nivelul 1
Luați toate următoarele cursuri obligatorii:
- FDMG-1113 Pregătirea alimentelor 1
- SFTY-1067 Siguranța alimentelor, servirea inteligentă și primul ajutor
- BAKE-1021 Coacerea practică 1
- BAKE-1002 Teoria de coacere
- DEVL-1049 Pregătirea carierei
- WRIT-1042 Motiv și scriere 1-turism / ospitalitate
- MATH-1210 Matematica pentru ospitalitate
- FDMG-1114 Producția restaurantului 1
Nivelul 2
Educație generală - Urmați un curs de electivitate pentru educație generală de 3 credite.
Luați toate următoarele cursuri obligatorii:
- FDMG-3043 Pregătirea alimentelor 2
- FDMG-3044 Garde Manger
- FDMG-1064 Achiziții și Planificare Meniu
- COMM-3080 Comm pentru turism și ospitalitate
- FDMG-1104 Cunoștințe culinare de bază
- NUTR-1018 Nutriție-Introducere
- FDMG-1039 Mâncare pentru succes profesional
Nivelul 3 - Externship
Luați următoarele cursuri obligatorii:
- FDMG-3001 Externship 1
Nivelul 4
Luați toate următoarele cursuri obligatorii:
- ENTP-3001 Spirit antreprenorial
- FDMG-5003 Proiectare facilități alimentare
- Numere HOSP-3007 pentru ospitalitate
- FDMG-3038 Dynamics Food & Wine
- FDMG-3046 Bucătărie artizanală
Nivelul 5
Luați toate următoarele cursuri obligatorii:
- MGMT-3012 Tehnici de management
- PLAN-5001 Evenimentul principal
- FDMG-5019 Culinar Knowledge-Adv
- FDMG-3045 Bucătărie contemporană
- FDMG-5022 Masa bucătarului
- BEVR-1005 Bere, istorie și cultură a spiritelor
Cerință suplimentară
Luați toate următoarele cursuri obligatorii - de obicei luate la nivelurile 4 și 5
- BAKE-3010 Producție cafenea
- FDMG-3047 Producția restaurantului 2
Educație generală - electivi
- Ia 3 credite generale pentru învățământ - în mod normal, luat la nivelul 2
Programul de rezidență
Studenții trebuie să completeze un minim de 21 de credite în acest program la Fanshawe College pentru a îndeplini cerința de rezidență a programului și să absolve acest program. Marcus Herzberg / Pexels
Cerințe de admitere
- OSSD cu cursuri de la Colegiul (C), Universitatea (U), Universitatea / Colegiul (M) sau fluxul Open (O) cu :
- Orice grad 12 Engleză (C) sau (U)
- Orice Matematică de gradul 11 * (C), (U) sau (M)
sau
- Certificat de admitere academică și de carieră (ACE)
sau
- Certificat de echivalență a liceului din Ontario (GED) și :
- Orice matematica de gradul 11 * (C), (U) sau (M)
sau
- Solicitant matur cu statut în cursurile solicitate menționate mai sus
Notă:
* Solicitanții cărora le lipsește Matematica necesară pot totuși să obțină eligibilitatea pentru admitere prin completarea adecvată înainte.
Limba engleză cerințe
Solicitanții a căror limbă maternă nu este limba engleză vor fi obligați să demonstreze competența în limba engleză prin una dintre următoarele metode:
- Un credit de gradul 12 College Stream sau un credit de la Universitatea Stream de la o școală secundară Ontario sau echivalent, în funcție de cerințele de admitere ale programului
- Testul de limbă engleză ca limbă străină (TOEFL), cu un scor minim de 79 pentru testul bazat pe internet (iBT), cu rezultate ale testului în ultimii doi ani
- Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS) Test academic cu un scor general de 6,0, cu un scor mai mic de 5,5 în oricare dintre cele patru benzi, cu rezultate ale testului în ultimii doi ani
- Testul limbii engleze academice canadiene (CAEL) cu un scor global de 60, fără un scor mai mic de 50 în oricare dintre cele patru benzi, cu rezultate de testare în ultimii doi ani
- Test Pearson de limba engleză academică (PTE) cu un scor minim de 53, cu rezultate de testare în ultimii doi ani
- Un test Cambridge English (FCE / CAE / CPE) cu un scor global pe scara engleza Cambridge de 169, fara abilitati de limba mai putin de 162, cu rezultate de testare in ultimii doi ani
- O evaluare a limbii engleze (ELE) la Fanshawe College cu un scor minim de 70% în toate secțiunile testului, cu rezultate de testare în ultimii doi ani
- Fanshawe College ESL4 / GAP5: Nivelul minim de 80% în ESL4 / GAP5 Nivelul 8, 75% în ESL4 / GAP5 Nivelul 9 sau 70% în ESL4 / GAP5 Nivelul 10
Pregătire academică recomandată
- Gradul 11 Alimentație și cultură (M)
- Gradul 12 Nutriție și sănătate (C)
- Gradul 11 Tehnologia informației și comunicațiilor: mediul digital (O) sau gradul 12 Tehnologia informației și comunicațiilor: soluții multimedia (C)
- Orice antreprenoriat de grad 11 sau 12 (C) sau (O)
- Gradul 11 și gradul 12 Hospitality and Tourism (C)
- Certificat de admitere academică și de carieră (ACE): Curs de afaceri sau tehnic de matematică și cursuri de competențe informatice
Pregătire personală recomandată
- Dezvoltați un interes în pregătirea și servirea alimentelor vizitând restaurante și hoteluri
- Dezvoltați un interes pentru alimente și obiceiuri din alte țări
- Dezvoltați abilități de conducere
- Tipul de persoană care intră în domeniul ospitalității ar trebui să fie responsabil, personalizabil și ar trebui să se bucure de lucrul cu oamenii într-o industrie provocatoare
- Ocuparea forței de muncă în industria ospitalității ar fi un avantaj
Atitudine avansată
Solicitanții pot candida pentru o poziție avansată pe baza rezultatelor academice anterioare la o altă instituție și / sau a evaluării anterioare și a recunoașterii (PLAR). Perioada avansată califică solicitantul pentru intrarea directă la un nivel secund sau superior al programului.
Criterii de selecție a solicitanților
În cazul în care numărul de solicitanți eligibili depășește spațiile disponibile în program, criteriile de selecție a candidatului vor fi:
- Preferința pentru rezidenții permanenți din Ontario.
- Primirea cererii până la 1 februarie (după această dată, Fanshawe College va lua în considerare candidații la prima venire, prima servire până la finalizarea programului).
- Realizarea cerințelor de admitere.
Cerințe post-admitere
- Certificat de manevră alimentară sigură
- Valid Smart Serve Certificate
- Certificat de prim ajutor / certificat CPR
Oportunități de carieră
Absolvenții se pot aștepta să găsească un loc de muncă ca bucătari la diferite niveluri într-o mare varietate de medii cu servicii alimentare. Pregătirea oferită poate conduce, de asemenea, la posibilitatea angajării pe cont propriu în industria ospitalității și / sau a chefului / managerului de servicii alimentare.
Admitere
Curriculum
Cursuri
Nivelul 1
Urmați toate următoarele cursuri obligatorii:
- FDMG-1113 ---- Prepararea alimentelor 1
- BAKE-1021 ---- Coace practic 1
- BAKE-1002 ---- Teoria Coacerii
- DEVL-1049 ---- Pregătirea carierei
- WRIT-1042 ---- Motiv și scriere 1-Turism/Ospitalitate
- FDMG-1104 ---- Cunoștințe culinare de bază
- FDMG-1114 ---- Producția restaurantului 1
Nivelul 2
Educație generală - Luați un curs opțional de Educație generală de 3 credite.
Urmați toate următoarele cursuri obligatorii:
- FDMG-3043 ---- Prepararea alimentelor 2
- FDMG-3044 ---- Garde Manger
- FDMG-1064 ---- Achiziții și planificare a meniului
- COMM-3080 ---- Comm pentru turism și ospitalitate
- MATH-1210 ---- Matematică pentru ospitalitate
- NUTR-1018 ---- Nutriție-Intro
- ANTH-1012 ---- Antropologie culturală
Nivelul 3 - Externship
Urmați următorul curs obligatoriu:
- FDMG-3001 ---- Externship 1
Nivelul 4
Urmați toate următoarele cursuri obligatorii:
- ENTP-3006 ---- Antreprenoriat culinar
- FDMG-5003 ---- Proiectare unități alimentare
- HOSP-3007 ---- Numere pentru ospitalitate
- BEVR-3011 ---- Vinuri
- FDMG-3046 ---- Bucătărie Artizanală
Nivelul 5
Urmați toate următoarele cursuri obligatorii:
- MGMT-3012 ---- Tehnici de management
- FDMG-5019 ---- Cunoștințe culinare-Adv
- FDMG-3045 ---- Bucătărie Contemporană
- FDMG-5022 ---- Masa bucatarului
- BEVR-1005 ---- Istorie și cultură beri, băuturi spirtoase
Cerință suplimentară
Urmați toate următoarele cursuri obligatorii -
De obicei luate la nivelurile 4 și 5
- BAKE-3010 ---- Cafe Production
- FDMG-3047 ---- Restaurant Productie 2
Învățământ general - Opțiuni
Luați 3 credite de educație generală - luate în mod normal la nivelul 2
Program de rezidență
Studenții trebuie să finalizeze un minim de 20 de credite în acest program la Fanshawe College pentru a îndeplini cerința de rezidență a programului și pentru a absolvi acest program
Galerie
Rezultatul programului
Absolventul a demonstrat în mod fiabil capacitatea de a:
- oferă planificare, pregătire și prezentare culinară fundamentală într-o varietate de medii de servicii alimentare.
- să aplice teoriile de bază și avansate* despre alimente și coacere și alte teorii conexe la toate aspectele pregătirii alimentelor.
- contribuie la asigurarea unui mediu de bucătărie sănătos, sigur și bine întreținut și la furnizarea de produse alimentare și băuturi care nu conțin bacterii dăunătoare sau alți contaminanți.
- să aplice cunoștințele tehnicilor de management al bucătăriei, după cum este necesar, pentru a sprijini obiectivele operațiunii și utilizarea responsabilă a resurselor.
- să aplice principiile nutriționale fundamentale la toate aspectele producției alimentare.
- performează eficient ca membru al unei echipe de pregătire și deservire a alimentelor și a băuturilor.
- aplica tehnici de control al costurilor operațiunilor de servicii alimentare.
- aplicați abilitățile de autogestionare și interpersonale pentru a îmbunătăți performanța ca angajat și membru al echipei și pentru a contribui la succesul unei operațiuni de servicii alimentare.
- dezvolta strategii și planuri de dezvoltare profesională personală continuă pentru a îmbunătăți abilitățile culinare, de conducere și de management pentru mediul ospitalității.
Oportunități de carieră
Absolvenții programului de management culinar al lui Fanshawe se pot aștepta să găsească un loc de muncă ca bucătari la diferite niveluri într-o mare varietate de medii de servicii alimentare la nivel local, provincial, național și internațional. Formarea oferită pe tot parcursul programului poate duce în cele din urmă la oportunități de carieră, inclusiv:
- ajutor de bucătar
- Sef executiv
- bucătar personal
- bucătar corporativ
- bucătar nutrițional
- bucătar de dezvoltare a produsului
- stilist alimentar
- furnizor de servicii alimentare
- catering
- director de alimente și băuturi
- manager de bucătărie
- manager de catering
- ocuparea Forței de muncă de sine
- manager de servicii alimentare
Iată câteva exemple de oportunități de carieră pentru absolvenții programului de management culinar al lui Fanshawe:
Ajutor de bucătar
Asistați șeful bucătar cu sarcini administrative și supravegheați brigada de bucătărie. Pregătiți ingrediente și gătiți mese într-o varietate de medii de bucătărie comerciale.
Manager bucătar
Gestionați, instruiți și supravegheați personalul, creând în același timp un mediu de lucru motivant.
Sef bucatarie
Supraveghează activitățile personalului din bucătărie, inclusiv crearea meniurilor și menținerea controlului calității pentru a asigura un serviciu de masă cu succes.
Mărturii studențești
English Language Requirements
Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Certificat în artele de coacere și patiserie (BAKE)
- Barrie, Canada
- Online
Certificat în Abilități Culinare (CULI)
- Barrie, Canada
- Online
Diplomă în management culinar (CULN)
- Barrie, Canada
- Online