Keystone logo
European University of Rome - Summer school

European University of Rome - Summer school

European University of Rome - Summer school

Introducere

Universitatea

O universitate internațională bazată pe mari valori umane, angajată în viitorii profesioniști de vârf. O alegere excelentă pentru educația etică și culturală.

Cine suntem noi

O universitate italiană

Universitatea Europeană din Roma (EUR) este o universitate privată, recunoscută legal, care eliberează calificări academice cu valoare legală. EUR oferă programe de licență în economie și managementul afacerilor (L-18), științe și tehnici psihologice (L-24) și turism și managementul terenurilor (L-15); Master în Managementul Economiei și Inovării (LM-56) și Psihologie (LM-51); Master ciclul unic în Drept (LMG-01) și Științele Educației Primare (LM-85 bis). Mai mult, oferă doctorat. și cursuri de formare.

creştin

Universitatea Europeană din Roma, fondată în 2004 de congregația religioasă a legionarilor lui Hristos, face parte din marea tradiție a Bisericii Catolice și a unei rețele internaționale de universități.

În cazul în care fiecare elev este în centrul unui proiect educațional inovator

Anii consacrați învățământului superior reprezintă un moment emoționant și crucial în viață: Universitatea Europeană din Roma îi îndrumă pe tinerii studenți să își aleagă cariera în funcție de obiectivele și aspirațiile lor. Prin aceasta talentul fiecărui student este împuternicit.

Universitatea Europeană din Roma este situată într-un campus modern. Cursurile oferite se caracterizează printr-un mod interactiv și dinamic de predare, astfel încât studenții pot stabili o relație directă cu fiecare profesor și acest lucru duce la crearea unei comunități academice autentice. Prelegerile oferite pentru a aduce un nivel ridicat de învățare printr-o metodă de predare foarte eficientă.

În dependență, în diverse grade, procesul de învățare include activități de responsabilitate socială și dezvoltare a abilităților soft pentru a stimula o atitudine pozitivă și angajament față de ceilalți.

Pregătirea academică este finalizată prin studii în străinătate. Aceasta înseamnă să aprofundeze abilitățile lingvistice, să extindeți contextul cultural și să trăiți experiențe importante pentru creșterea umană și profesională.

De asemenea, Universitatea Europeană din Roma îi ajută pe absolvenți să găsească oportunități de muncă prin stagii, stagii și interviuri de muncă.

Pentru dezvoltarea unei noi societăți

Universitatea Europeană din Roma formează profesioniști și oameni cu valori solide, conștienți de angajamentul lor, care vor fi responsabili de construirea unui nou spirit care să promoveze demnitatea oamenilor.

Università Europea di Roma: învățăm oameni, formăm profesioniști.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Campus

Universitatea Europeană din Roma și-a construit campusul după criterii arhitecturale moderne, fără bariere, cu mult spațiu pentru a trăi și a împărtăși: zone de studiu, bibliotecă, zone de agrement, cafenea, săli de curs disponibile pentru studenți, chiar și atunci când nu există prelegeri. Campusul care trebuie trăit pe tot parcursul zilei. Personalul didactic și administrativ este întotdeauna disponibil pentru a oferi răspunsuri rapide și pentru a evita cozi inutile.

Universitatea este dotată cu o mulțime de locuri de parcare gratuite și ușor de accesat cu transportul public (10 minute cu trenul de la Stazione di San Pietro). Mai mult, WiFi rapid și gratuit este disponibil peste tot. Securitatea și controlul reprezintă un punct important în managementul Universității; un serviciu de supraveghere dedicat este disponibil 24 de ore pe zi.

115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Locații

  • Rome

    Via degli Aldobrandeschi, 190, 00163, Rome

    Întrebări