Keystone logo
European Centre for Career Education

European Centre for Career Education

European Centre for Career Education

Introducere

Cu toții am experimentat frică și anxietate la începutul carierei noastre. Marea necunoscută a lumii muncii este înfricoșătoare și intimidantă. Dar nu trebuie să fie.

European Centre for Career Education a fost înființat doar cu scopul de a construi o punte între absolvire și primii pași ai carierei tale. Am perfecționat un program axat pe abilități soft și hard în materie, experiență de networking și stagiu. 3 săptămâni de prelegeri, ateliere și evenimente cu profesioniști experimentați, 4 săptămâni de stagiu garantat și o săptămână pentru a călători.


Cu șase ani de experiență, peste 500 de companii partenere, 3 auspicii, o comunitate în creștere de universități și peste 1200 de cariere stimulate, credem că suntem pe drumul cel bun.

Programe de vară

ECCEDU a fost înființată pentru a oferi o soluție pe termen lung tendințelor excesiv de teoretice ale educației universitare și consultanței în carieră. Rezolvăm diferența dintre cunoștințele academice ale studenților și experiența vieții reale, bazându-ne pe baza teoreticelor pe care universitățile le oferă.

Credem că combinația dintre cunoștințele teoretice și abilitățile practice este o condiție prealabilă esențială pentru ca studenții să aibă succes în domeniile lor viitoare. Programele noastre de vară de două luni sunt axate pe drept, afaceri internaționale, tehnologia informației, arhitectură și design, sustenabilitate și inginerie. Programele constau în trei săptămâni de cursuri practice intensive și patru săptămâni de stagiu într-una dintre cele peste 500 de companii internaționale din jurul spațiului Schengen.

Prelegeri și lectori

În fiecare vară, timp de trei săptămâni, le predăm studenților noștri subiecte practice care rareori ajung în programele academice. Aceste subiecte sunt selectate cu atenție pentru a vă asigura că rămân relevante și sunt acoperite de profesioniști activi care sunt considerați experți în domeniile lor. Printre vorbitorii noștri se numără Radek Špicar (Președinte, Aspen Institute), Leoš Dvořák (Șeful Digitalizării, Valeo), Václav Nekvapil (Managing Partner, CEC Relații cu Guvernul), Klára Sommerová (Co-fondator și lider, (S)právně), Miroslav Černý (Coordonatorul Departamentului de Proprietate Intelectuală, ŠKODA AUTO, as), Petra Hrušková (Manager, Operațiuni Globale de AT la Red Hat), Pavlína Louženská (Strateg de Afaceri și Inovare, 2FRESH Praga) și mulți alții.

131377_WM68.jpg

Stagii prin ECCEDU

Programele ECCEDU nu vizează doar petrecerea timpului în clasă; din contră. După trei săptămâni de cursuri practice intensive, studenții noștri au șansa de a-și folosi și îmbunătăți cunoștințele proaspăt dobândite, urmând un stagiu de patru săptămâni într-una dintre companiile de top care își desfășoară activitatea în sectorul lor.Suntem parteneri cu companii precum Siemens, UniCredit Bank, Lego și Coca-Cola; firme de avocatură precum DLA Piper și Linklaters; și studiouri precum Jestico+, Whiles Architecture și Chapman Taylor Architects, precum și multe altele, pentru a oferi experiențe, abilități și know-how valoroase.

Toți partenerii noștri sunt conștienți de diferența uriașă dintre educația tradițională și situațiile din viața reală; prin urmare, au acceptat cu bucurie să participe la pregătirea studenților noștri pentru a deveni viitori lideri de succes și experți bine recunoscuți în domeniile lor.

131376_WM75.jpg

Burse și finanțare

CantitateTermen limită de aplicare
One full scholarship every year because we care about giving a chance to those who can not afford our programs.2,000 EURFebruary 29, 2024
Social scholarship offers up to 50% off the program fee for eligible applicants. 500 EURFebruary 29, 2024

Locații

 • Prague

  Prague, Republica Cehă

 • Dubai

  Dubai, Emiratele Arabe Unite

 • Bucharest

  Bucharest, România

  Întrebări