Keystone logo
European Bartender School

European Bartender School

European Bartender School

Introducere

De când am început în 1999, European Bartender School a transformat peste 70.000 de studenți în barmani de înaltă calificare și i-a dezlănțuit în întreaga lume. Fiind cea mai importantă școală de barmani din lume, cursurile noastre sunt cele mai dezvoltate din industrie și au fost concepute de experți de renume.

Dar suntem mult mai mult decât o simplă școală de barmani. EBS este o experiență de 360 ° concepută pentru a vă transforma în cel mai bun barman și persoană, puteți fi.

Prin cursurile noastre, veți primi o pregătire de neegalat, un certificat recunoscut la nivel mondial, o rețea de prieteni pe tot parcursul vieții și șansa de a călători în lume. Mai mult decât atât, veți fi susținut înainte, în timpul și după cursul dvs., indiferent dacă vă alegeți destinația sau găsiți muncă în întreaga lume.

Kick-incepe o cariera care te poate duce oriunde. Alăturați-vă European Bartender School .

Obțineți o calificare de barman recunoscută la nivel global

Suntem mândri că suntem cea mai mare și mai prestigioasă școală de barmani din lume. Am pregătit mai multe persoane decât oricare altă școală de bar, transformând peste 70.000 de studenți în profesioniști calificați. Un certificat EBS este recunoscut și respectat de baruri, restaurante și cluburi din întreaga lume, așa că veți primi prima selecție a celor mai bune locuri de muncă din industrie după absolvire. Și cu cursul internațional Bartender și cursul avansat Bartending, veți obține acces permanent pe platforma noastră online EBS MatchStaff, conectându-vă cu angajatori de top din întreaga lume.

Grăbiți-vă de-a lungul lumii

Cu 25 de școli împrăștiate pe cinci continente, EBS este construit pentru călători și căutători de aventuri. Prin intermediul nostru, vei ajunge să experimentezi o altă parte a lumii - sau dacă rămâi local, o latură nouă pentru orașul tău natal. Cu cursurile noastre, veți avea ocazia să bifați lucrurile de pe lista cu găleată. Călători în lume? ✔️ Schimbați calea de carieră? ✔️ Creează-ți un grup de prieteni cu totul nou? ✔️ Vrem să simți că acum este momentul să încetezi să spui „o zi” și să începi să-ți trăiești viața cea mai bună.

Împărtășiți experiențe de neuitat cu noi prieteni

Încă din prima ta zi, vei fi întâmpinat în comunitate cu brațele deschise. Și mult după cursul dvs., veți continua să faceți parte din acesta, beneficiind de tone de cariere și oportunități de rețea. Iar prin studierea și conviețuirea cu cursurile de curs, veți forma rapid prietenii puternice care vor dura toată viața.

Vieți ca absolvent EBS

Descoperiți locuri noi

Fie că doriți să o trăiți mai jos în Sydney, să vă trăiți în fanteziile insulei paradisice din Phuket sau să trăiți la dolce vita la Roma - avem 25 de destinații pe care să le descoperiți.

Libertate și flexibilitate

Când absolviți, vă puteți bucura de stabilitatea de a ști că veți putea găsi de lucru oriunde veți ajunge.

Faceți amintiri uimitoare

Întâlnește un grup cu totul nou și creează prietenii și amintiri care vor dura toată viața.

Despre noi

Înființată în 1999

Din 1999, ne-am extins pe tot globul și am deschis peste 28 de școli de barmani pe 5 continente. În ultimii 20 de ani, peste 70 000 de oameni au luat cursurile noastre unice, multe dintre ele continuând să realizeze lucruri extraordinare.

Peste 28 de școli din întreaga lume

Avem școli din 20 de țări din Europa, Asia, America de Nord, Australia și Africa. Vă oferim locații în oraș, stațiuni de pe plajă și chiar și o destinație de schi în Alpi.

Peste 7000 de persoane se alătură familiei barmanilor în fiecare an

Suntem cea mai mare școală de barmani din lume în ceea ce privește numărul de elevi pe care îi educăm și numărul de școli pe care le avem la nivel mondial. Acesta este motivul pentru care certificatul nostru este recunoscut la nivel mondial și este ceva de care să fim mândri.

Cele mai dezvoltate programe de barman din lume

Cursurile noastre de barman sunt cele mai avansate din industrie și au fost proiectate de cinci experți în domeniul barmanilor de renume mondial. Ne reîmprospătează în mod regulat cursurile pentru a ne asigura că le oferim mereu studenților noștri cele mai moderne practici din industrie.

Locații

 • Barcelona

  Passatge del Patriarca 6-1, 08002, Barcelona

 • Paris

  30 bis, Rue Girard Montreuil, France, 93 100, Paris

 • London

  Basement Unit Block B001/2 Tower Bridge Business Complex 100 Clements Road, SE16 4DG, London

 • Phuket

  Ban Kata Beach, 98/84-85 Beach Center Kata Rd., 83100, Phuket

 • New York

  327 Stagg Street, 2nd Floor Brooklyn, 11206, New York

 • Amsterdam

  Paasheuvelweg 34H BJ Amsterdam, 1105, Amsterdam

 • Cape Town

  40 Woodlands Road Woodstock 7915 Cape Town South Africa, , Cape Town

 • Stockholm

  Luntmakargatan 36, 111 37, Stockholm

 • Rome

  Via Crescenzo del Monte 36, 00153, Rome

 • Kos

  Lawrence Apartments Odos Riminiton, Lambi Kos 85300, Greece, , Kos

 • Sydney

  9 Wellington Street Chippendale NSW 2008, Sydney, , Sydney

Întrebări