Keystone logo
eta College

eta College

eta College

Introducere

O pasiune. O carieră. Un mod de viață.

eta College este un eta College privat de învățământ superior și de formare specializat în calificări care duc la ocuparea forței de muncă în industria de sport și de fitness.

Aceste calificări sunt înregistrate pe Cadrul Calificărilor pentru Învățământul Superior (HEQSF) , precum și pe Cadrul Cadrelor Calificărilor Profesionale. Ele sunt evaluate comparativ cu cele mai bune standarde internaționale în materie de sport și fitness, ceea ce înseamnă că absolvenții noștri sunt bine echipați pentru a găsi locuri de muncă în Africa de Sud și în întreaga lume.

Tim Mossholder / Pexels

118658_pexels-photo-1080882.jpeg

eta se mândrește cu faptul că este lider în programele educaționale pentru industria de sport și fitness. Ca un colegiu de sport unic și de fitness, ne dedicăm furnizării de programe de învățare dinamice care să conducă la calificări la nivel internațional.

Programele noastre profesionale sunt aprobate de CATHSSETA iar programele noastre de învățământ superior sunt acreditate de CHE. Calificările noastre sunt înregistrate în cadrul Cadrului Național de Calificări (NQF) de către Autoritatea de Calificări din Africa de Sud (SAQA).

În îndeplinirea criteriilor noastre de acreditare, site-urile noastre de învățământ superior sunt înregistrate la Catedra de Învățământ Superior și Instruire ca o instituție privată de învățământ superior.

Pentru a ne asigura că satisfacem nevoile sportului și fitness-ului în Africa de Sud, eta este, de asemenea, un furnizor autorizat de servicii cu Sport și recreere din Africa de Sud (SRSA).

Calificările noastre sunt evaluate comparativ cu cele mai bune practici internaționale în materie de sport și fitness; astfel absolvenții noștri sunt capabili să găsească locuri de muncă în Africa de Sud și în întreaga lume.

Elevii pot studia știința de coaching, fitness sau managementul sportiv.

Există opțiunea de a urmări studiile cu normă întreagă , ceea ce este ideal pentru persoanele care părăsesc școala; cu frecvență redusă , care este excelentă pentru cei care doresc să facă o schimbare de carieră sau pentru a afla mai multe despre domeniul lor de interes. Pentru cei care doresc flexibilitate cu studiile lor, învățarea online este o soluție perfectă.

Victor Freitas / Pexels

118659_pexels-photo-703016.jpeg

eta se distinge prin a fi un colegiu de sport și de fitness specializat care își îmbogățește în totalitate studenții în obiectul de sport, fitness sau management sportiv. Noi echilibrăm teoria și cercetarea în clasă cu învățarea practică și experiența bazată pe muncă.

Elevii noștri ne lasă mai fiați, mai puternici decât atunci când au început și ei absolvă calificați și pregătiți pentru locul de muncă.

eta are douăsprezece campusuri. Acestea sunt situate în Bloemfontein, Botswana, Cape Town, Durban, Londra de Est, George, Johannesburg, Mauritius, Namibia, Port Elizabeth, Pretoria și Stellenbosch.

Campaniile înregistrate de DHET sunt BFN, CPT, DBN, GRG, JHB, PTA, STB. Avem site-uri suplimentare care oferă programe CATHSSETA acreditate în PLZ, Namibia, Mauritius și, în curând, Botswana.

eta Collegeoferă două moduri de livrare. Puteți participa la cursuri la un campus sau puteți completa calificarea prin învățământ la distanță. Ambele oferă învățare care este mediată prin tehnologie.

De ce se confruntă cu învățarea față în față cu eta College ?

eta College Face-to-face de învățare este un mod de livrare în cazul în care vă completați studiile într-un campus cu un orar structurat.

Campusurile noastre oferă certificate, diplome, precum și cursuri scurte și specializări.

eta College este o instituție de învățământ superior și formare profesională acreditată și înregistrată specializată în calificările pentru sport și fitness. Colegiul nostru de formare este renumit pentru metoda sa de învățare teoretică, practică și de lucru, pe care o numim Imersiune totală . eta College studenților greu și joacă greu și campusul nostru oferă punctul focal în cazul în care se întâmplă acest lucru. Oferim o serie de săli de clasă, medii practice și de agrement, astfel încât studenții noștri să poată atinge atât învățarea teoretică, cât și abilitățile practice, în timp ce se distrează. În plus, avem relații cu furnizorii de la locul de muncă pentru a ne asigura că elevii sunt expuși la învățare care este relevant pentru studiile lor și oferă oportunități de angajare sau de a-și începe propriile practici.

Snapwire / Pexels

118660_pexels-photo-618612.jpeg

De ce învățământul la distanță cu eta College ?

eta College distanță de învățare este un mod de livrare în cazul în care vă completați studiile de la domiciliu, în conformitate cu un calendar structurat.

Învățământul la distanță oferă o experiență de învățare online.

Pentru a reuși cu învățarea online / la distanță, trebuie să fii muncitor și dependent de sine. Este important să faceți contacte coerente și regulate cu tutorele dvs. pentru a vă asigura că primiți suportul de care aveți nevoie. O altă parte vitală a învățării la distanță este învățarea prin experiență. Acest lucru necesită să lucrați pe teren, să vă umblați, să ajutați și să învățați de la alți profesioniști. De asemenea, este esențial să aveți o adresă de e-mail și să aveți acces la un computer și la internet, deoarece veți avea nevoie de acest lucru pentru cercetare și pentru a vă completa toate sarcinile.

Locații

  • Cape Town

    Western Province Cricket Club Sports Centre, 53 Ave de Mist, Rondebosch, 8001, Cape Town

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări