Keystone logo
© Mohammed Alhinai
Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)

Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)

Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)

Introducere

Învață să gătești cu noi

Fie că doriți să vă îmbunătățiți cariera, să vă îmbunătățiți abilitățile de gătit acasă sau pur și simplu să vă impresionați prietenii, avem cursul pentru dumneavoastră.

Edinburgh School of Food & Wine

Înființată în 1986, Edinburgh School of Food & Wine ( ESFW ) este cea mai veche școală independentă, premiată din Scoția.

Salutăm toate nivelurile de abilitate, de la începători până la profesioniști aspiranți.

Echipa noastră de bucătari cu experiență vă va învăța abilitățile și tehnicile care vă vor permite să fiți pregătiți să „remediați” situația.

Oferim cursuri de diplomă full-time recunoscute la nivel internațional, precum și clase de master și master-class și serile noastre de mâncare și vin extrem de populare, inclusiv evenimente cu degustare de whisky șampanie.

Școala este complet acreditată de ICSA și lucrăm pentru acreditarea completă a SQA.

Învățăm noi abilități și tehnici și hai să ne distrăm în timp ce învățăm împreună.

Ian PirriePrincipalIan a preluat conducerea ESFW în 2008, după o carieră de succes în sectorul financiar. El aduce cunoștințe vaste despre afaceri, educația industriei alimentare și a vinului. Ian se consultă periodic cu privire la problemele cu care se confruntă industria de azi.Ashley MacmillanÎndrumător șefAshley este unul dintre studenții ESFW ESFW. A intrat în școală în 2014, cu o vastă experiență de bucătar, în timp ce lucra în industria restaurantelor și apare în mod regulat la TV pentru demonstrații de bucătărie live.Aneta BroncelServicii pentru cliențiAneta este o bucătăreasă grozavă, care s-a alăturat ESFW în 2008 și își păstrează școala fără probleme. În plus, ea supraveghează afacerea de catering din afara școlii.

ESFW)","author_url":"","source":""}" alt="139488_86-20200819-153712-Edinburgh_school_food_wine_042.jpg" />

139488_86-20200819-153712-Edinburgh_school_food_wine_042.jpg

Locații

  • Edinburgh

    The Coach House Newliston Estate , EH29 9EB, Edinburgh

    Întrebări