Keystone logo
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie Diplomă de expert în arte de patiserie franceză

Diplomă de expert în arte de patiserie franceză

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Informatie cheie


Locația campusului

Yssingeaux, Franţa

Limbi Străine

Engleză

Formatul de studiu

În campus

Durata

2 months

Ritm

La zi

Taxe de școlarizare

EUR 12.680 / per course *

Termen limită de aplicare

Contactează şcoala

Cea mai devreme dată de începere

Contactează şcoala

* prețurile nete. Ratele de păsări precoce disponibile. Contactați-ne pentru mai multe informații: [email protected]

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Certificat în artele de coacere și patiserie (BAKE)
    • Barrie, Canada
    • Online
  • Tehnicile fundamentale și avansate ale patiseriei franceze
    • Ferrières-en-Brie, Franţa
  • Certificat în panificație – Preangajare
    • Toronto, Canada