Keystone logo
Englishour

Englishour

Englishour

Introducere

Bun venit la Englishour!

Școală complet acreditată

Învățați engleza rapid!

Cu sediul în centrul orașului Dublin, Englishour oferă lecții și cursuri de limba engleză vorbite în mod natural pentru vorbitori de alte limbi.

Echipa noastră de profesori cu experiență, profesională și calificată vă va învăța să vorbiți engleza ca un nativ. Cu fiecare lecție de limbă engleză, abilitățile de comunicare în vorbire, scriere și ascultare se vor îmbunătăți.

Englishour este recunoscută de ACELS, Acreditarea și coordonarea serviciilor de limbă engleză pentru predarea limbii engleze (ELT).

Englishour este membru al Marketing English in Ireland (MEI).

In centrul Englishour este angajamentul nostru de a invata limba engleza naturala vorbita de studentii nostri - engleza asa cum este vorbita de catre indigeni, spre deosebire de engleza formala pe care ati fi invatat-o ​​la scoala, insa nu ar mai avea nevoie de o zi intr-o zi pe zi.

Cele două școli noastre se află lângă strada O'Connell din centrul orașului Dublin, la o aruncătură de băț de Spire și GPO, convenabil atât pentru vizitatorii orașului, cât și pentru cei care lucrează aici care doresc să-și îmbunătățească limba engleză. Oferim o varietate de cursuri la ore și nivele diferite, inclusiv serile și week-end-ul și puteți organiza cazare și divertisment, cum ar fi excursii pentru studenții care vizitează.

De ce Englishour?

 • Elevii din limba engleză învață repede
 • Metodologia comunicativă bazată pe sarcini
 • Clase mici
 • Locație fantastică a centrului orașului
 • WiFi gratuit
 • Fără taxă de înscriere
 • Cărți gratuite și materiale și ceai și cafea
 • Excursii foarte weekend pentru a vizita Irlanda

Cursurile noastre de limbă engleză

Oferim o gamă largă de cursuri de limbă engleză pentru a vă satisface nevoile și cerințele. Tutorii noștri vor lucra îndeaproape cu dvs. pentru a vă asigura că îndepliniți standardele înalte de limbă engleză de care aveți nevoie.

Clasa noastră de dimineață este un curs intensiv, orientat spre îmbunătățirea abilităților de vorbire, gramatică, ascultare, citire și scriere. Profesorii noștri cu experiență vă vor îndruma spre comunicarea într-un mod corect și natural.

Dupa-amiaza doar 35 € pe saptamana! Un curs complet și variat, în care accentul pe lecție este întotdeauna asupra vorbirii! În această clasă, cursanții vor fi învățați o serie de vocabular noi și interesante, cu care se vor exprima apoi folosind limba țintă.

Clasă de seară. Studiați-vă pentru dvs. sau pentru un CambridgeIELTSexam recunoscut. Toate cărțile și materialele sunt incluse în preț. Clasele acoperă vorbirea, scrierea, ascultarea și precizia gramaticală.

Clasa sâmbătă. Pentru cei ocupați în timpul săptămânii. Clasa de sâmbătă este despre învățarea abilităților de comunicare în engleză într-o atmosferă prietenoasă Fiecare lecție de sâmbătă este de trei ore de gramatică, ascultare și bineînțeles vorbind!

Englishour oferă cazare confortabilă și de înaltă calitate studenților în timp ce studiază cu noi. Puteți alege între șederea cu o familie gazdă, împărțirea unui apartament cu alți studenți englezi sau cu o pensiune de înaltă calitate.

Inspectăm în mod regulat toate cazările noastre pentru a vă asigura că șederea este confortabilă și sigură pe tot parcursul cursului.

Locații

 • Dublin

  Englishour 3 Lower Abbey Street & 20 Eden Quay Dublin 1 Ireland, , Dublin

Programe

Întrebări